Zoar – saiknes sistēma ar pilnību

Jautājums: Ja iedomāties Zoar kā spēka avota centru, tad kā šis spēks izplatās uz visu dvēseli?

Atbilde: Mums nav avota, kurš spētu līdzināties Zoar Grāmatai, kuru uzrakstījuši desmit kabalisti, no kuriem katrs bija grupas daļa, integrāldaļa, kas ielikta dabas pamatā. Visa daba – apaļa un ar Augstākā spēka palīdzību izveidojās grupa, kas pauž vispārējo spēku, kas eksistē dabā. Tagad šī grupa, kas izzinājusi visus likumus, visu realitāti, visu vadību no augšienes un mūsu darbu no lejas uz augšieni, veido savā iekšienē šo spēku sistēmu no radījuma puses.

Šī grupa ielika visas labošanās sistēmas pamatus. Pirms šīs grupas tas nenotika. Pirms tās bija Pirmtēvu periods – Ābrams, Ēģipte, Pirmais un Otrais Templis, tas viss bija attīstība no augšienes uz leju. Nebija īstas trimdas, jo Ēģipte bija tikai pirmtēls, visu nākamo trimdu sakne. Tas viss bija sagatavošanās tam, lai izveidotos grupa, kas dēvēta „Israēls”, – būtībā tā pati rabīna Šimona grupa un pasaules tautas – tie, kas atrodas ārpus Israēla „sašķeļas” un iznāk ārpusē – visā cilvēcē.

Tāpēc mums nav spēcīgāka darba kā Zoar Grāmata, kurā tās autori izpauda rakstībā visu, ko izzināja, veidojot savu iekšējo sistēmu garīgajā, veidojot hierarhiju visā, ko viņi veica un izzināja visās 125 pakāpēs. Tas viss – viena sistēma un nav svarīgi, ka es it kā redzu savām acīm tekstu, eksistējot ķermenī. Tas viss ir spēku sistēma, šeit nav ķermeņa, kurš lasa un saprot vai nē. Tie ir spēki, kas tādā veidā var tagad izkārtoties integrālā sistēmā, izlaboties un novest to līdz pilnībai.

Tāpēc darbs, kuru radījuši Zoar autori, tā nav grāmata, bet sistēma, kura izveidojās uz viņu darba rēķina un mēs vēlamies pielīdzināt sevi tai pašai sistēmai, lai tā uz mums iedarbotos. Es vēlos ienākt tās iedarbības laukā.

Tieši ar šādu nolūku mēs cenšamies lasīt Zoar Grāmatu. Mums nav citas iespējas sākt iegūt saikni ar šo sistēmu, izņemot veidu, kurā ar savu pasaulīgo redzi mēs redzam nedzīvus burtus. Taču no tā, ar grupas un dažādu līdzekļu palīdzību, es sāku attīstīt savu iekšējo attieksmi, ienākt spēku sistēmā, noskaidrojot saņemšanas spēku, atdeves spēku, nolūkus, savienošanos, pretīguma sajūtu, nošķirtību, naidu un mīlestību…

No nodarbības pēc Zoar Grāmatas, 02.07.2012.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: