Ne soli neatkāpties

Kongress „Arava” Eiropā – Lietuva 2022. 1. nodarbība

Galu galā ir pulcējusies saujiņa cilvēku, lai būtu viens ar otru vienā vietā, zem vienas vadības, un viņi vīrišķīgi, virs cilvēciskām spējām, spēcīgi turas pretī visiem, kas stājas pret tiem.

Un nav šaubu, ka šie cilvēki drosmīgi sirdī, spēcīgi garā, un viņu lēmums ciets kā tērauds, un viņi ne soli neatkāpsies. Un viņi ir pirmšķirīgi karotāji, kuri cīnās ar ļauno sākotni līdz pēdējai asins lāsei, un visi viņu centieni, lai tikai uzvarētu šajā karā – par labu Radītāja Vārda slavai. (Rabašs, 8. vēstule)

Redziet, kā raksta Rabašs? Neliela saujiņa cilvēku! Pats galvenais, lai viņi būtu vienā nodomā un virzīti uz vienu mērķi. Ja viņi rīkojas šādi, tad ir pietiekoši viņu pūļu, lai caurdurtu sienu starp viņiem un Radītāju, it kā pieskartos Radītājam un atjaunotu kontaktu starp Viņu un caur sevi ar visu cilvēci.

Proti, tie ir cilvēki, kuri apvienojas un vēlas sasniegt Radītāju, „aizskart” Viņu, nonākt ar Viņu kontaktā… Nevajag neko citu, pietiek desmit cilvēku, lai izdotos kontakts ar Radītāju, un, lai caur šiem cilvēkiem sāktos nesaraujama savienošanās starp Radītāju un cilvēci. Lūk, tas mums ir jāsasniedz.

Mēs to spējam paveikt. Mēs ar jums esam radīti, lai to paveiktu. Pacentīsimies vēl stiprāk, vēl dziļāk, vēl mērķtiecīgāk virzīties pie Radītāja un mēs to sasniegsim. To tad arī dēvē par „Mani uzvarēja Mani dēli”.

Tā ka ne par vienu soli neatkāpsimies un turpināsim pūlēties, „aizskarsim” Radītāju tā, ka Viņam nāksies mums atbildēt, pievilkt Sev un caur mums nonākt kontaktā ar visu pasauli, ar visu cilvēci.

No 1. nodarbības kongress „Arava” Eiropā – Lietuva 2022, 22.07.2022.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: