Lai ievieš mieru starp mums

Ir tikai viens veids, kā uzvarēt iekšējā karā: pārklāt visus noziegumus ar mīlestību, pacelties virs izskaidrošanās: kuram taisnība, kurš vainīgs. Un tad materiālais karš, kas bija iekšējā kara sekas, arī beigsies.

Taču, ja vispirms nebeigsies karš ar uzvaru garīgā nozīmē, tad materiālā uzvara nepalīdzēs. Kauja uz kādu laiku var pierimt, taču pēc tam tā noteikti tiks atsākta.

Un tāpēc ir jākaro par to, lai visus noziegumus pārklātu ar mīlestību. Necensties noskaidrot, kā pusē šajā konfliktā un pretstāvē ir patiesība, bet pacelties augstāk pār abiem pretpoliem. Tomēr tas ir iespējams tikai tad, ja mēs saprotam, ka visi pretstāves spēki nāk no Radītāja, un, tikai paceļoties pie Viņa, mēs varam to nomierināt – paceļoties pie to avotam.

Konfliktu izveidoja Radītājs, nav neviena cita, izņemot Viņu. Un, tikai savienojot divus pretējus spēkus, var uzvarēt: neizvēloties, kurai no divām līnijām ir taisnība, bet ejot pa vidējo līniju. Radītājs uzsāka karu un to vada, un tāpēc tikai vēršoties pie viņa ar prasību samierināt šo strīdu, to iespējams izbeigt. Kā teikts: „Darošais mieru debesīs, lai ievieš mieru starp mums.”

Mēs savlaicīgi neveicām labojumus, un tāpēc bojājumi uzkrājās un eksplodēja kā ielaistas slimības saasināšanās. Un tas ir tas, kas tagad notiek. Desmitiem un pat simtiem gadu šīs problēmas slēpās cilvēcē, šur tur izlaužoties uz āru kā iekšējas slimības simptomi.

Nepieciešams saprast, ja ir atklājusies problēma, tas nozīmē, ka tā jau agrāk ir eksistējusi. Taču tagad, kad tā parādās, mums ir iespēja to labot un sasniegt labošanās beigas.

Radītājs mums ir sagatavojis sašķeltību. Mēs neesam vainīgi, ka esam saņēmuši sašķeltu pasauli, kurā valda egoistisks spēks. Mums tas ir tikai jāatklāj un jāprasa Radītājam, lai Viņš veic labojumus, tāpēc ka, pateicoties tam mēs pievienojamies Radītājam.

Visu dara Radītājs, nevis mēs. Mums nepieciešams virs visām problēmām, kuras atklājas, vērsties pie Viņa. Mēs saprotam, ka to visu ir sarīkojis Viņš un tas ir darīts speciāli, lai mēs Viņam lūgtu izlabošanu. To dēvē par: „Un Mani uzvarēja Mani dēli.”

No nodarbības „Uzvaram karā”, 01.03.2022.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: