Zoar Grāmatas apbrīnojamais spēks

Jautājums: Kādā veidā lasīt Zoar Grāmatu neiztēlojoties dažādus ainas, jo šī grāmata manam egoismam ir kā neticama pasaka?

Atbilde: Es ļoti priecājos, ka jums tik ļoti patīk Zoar Grāmata un ka jūs tajā rodat atpūtu.

Šī grāmata patiešām ir sarakstīta īpašā valodā, tajā ir apbrīnojams spēks. Lasot šo grāmatu tu sajūti bezgalīgu labestību un saldu milzīga spēka sajūtu, kurš tev palīdz, tevi ieskauj, virza uz priekšu, atbalsta, par tevi rūpējas. Tieši tāpēc Zoar Grāmata ir milzīgs spēks.

Pat, ja to lasa tulkojumā, sāc sajust, kāda augstākā labestība tajā ir ielikta. Tāpēc tā tik spēcīgi iedarbojas uz cilvēkiem.

Jautājums: Bāls Sulams raksta, ka apgūt kabalu nepieciešams sākt tieši kabalas valodā, tāpēc ka, piemēram, termini keter, hohma, bina utt. cilvēkā neizraisa nekādas materiālas asociācijas. Taču, kad lasi Zoar Grāmatu negribot galvā rodas dažādas ainas.

Atbilde: Pat, ja arī lasot Zoar Grāmatu rodas dažādas ainas, es jebkurā gadījumā iesaku to lasīt. Lasīt tā kā ir. Nepārdzīvojiet!

Viss pakāpeniski sakārtosies. Jūs atrodaties milzīga labestīgā spēka apkampienos un tas zina kādā veidā ar jums strādāt. Jums nav nepieciešams uz to noskaņoties, teikt pareizas lietas, kaut ko slēpt, kaut ko rādīt… Esiet mierīgi, kā jaundzimušais mātes rokās.

No nodarbības krievu valodā, 24.07.2016.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Nākamā ziņa: