Kā atšķirt ilūziju no patiesības?

Jautājums: Vai cilvēks, kurš tikko sācis studēt kabalu spēj noteikt savas izvēles pareizību, lai atšķirtu ilūziju no patiesības?
Atbilde: Pašlaik jūs nespējat atšķirt vai attīstāties pareizi un vai pareizi saprotat materiālu.
Vienkārši uzsūciet sevī kabalu, izlaidiet to caur sevi kā caur sevi izlaižat ēdienu, turklāt jūsos paliek vērtīgas lietas. Nepārtraukti lasiet, klausieties, tiecieties ar biedriem un jūs redzēsiet, kā dažu mēnešu laikā jūsos notiks noteiktas pārmaiņas.
Taču būtu vēl labāk, ja jūs pamēģinātu pieteikties mūsu kursos, kur mēs apmācam, kā pareizi izveidot tādas saiknes, lai starp cilvēkiem parādītos Augstākais spēks, kuru mēs dēvējam par „Radītāju”.
Ja tieši tādā veidā mēs savstarpēji mijiedarbojamies, tad mūsu pūliņu rezultātā nonākam īpašā stāvoklī, kad notiek kaut kāds „klikšķis” un mēs savstarpēji saslēdzamies vienotā sistēmā.
Turklāt šī virzība uz savstarpēji pareizu savienošanos notiek augstākās gaismas ietekmē, kuru mēs nesajūtam. Atbilstoši mūsu centieniem apvienoties un tieksmei uz savstarpēju vienotību, augstākā gaisma uz mums iedarbojas.
Kad notiek „klikšķis”, tad mūsu vienotībā, mūsu ierastajās pasaulīgajās jūtās un sasvstarpējās kustībās vienam pie otra, mēs sākam sajust īpašu augstāko spēku, kas valda starp mums. Šo spēku mēs dēvējam par „Radītāju”.
Jautājums: Un kas notiek ar mūsu ierastajām jūtām, piemēram, tādām kā aizvainojums?
Atbilde: Tas viss aiziet, izzūd. Kāds aizvainojums? – Kad es atklāju īstenību, es redzu, ka Augstākais spēks mani absolūti vada un nonāku pie tā, ka tikai atbilstot šim augstākajam spēkam, es to spēju atklāt – tāda ir visa sistēma. Visi mūsu pārējie psiholoģiskie stāvokļi pazūd. Nekas nepaliek, izņemot savstarpējās saiknes un mīlestības sajūtu.
No nodarbības krievu valodā, 17.04.2016.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: