Par augstākā spēka praktisku pielietojumu

Kabala ir vispraktiskākā metodika. Mūsu pasaulē nav citu līdzekļu, kas spēj ietekmēt likteni, mūsu dzīvi, dabas spēkus, kuri to visu pārvalda.

Ienākot jaunajā laikmetā un saņemot savās rokās visus līdzekļus savas dzīves vadīšanai, mēs pēkšņi redzam, ka patiesībā mēs neko nepārvaldām un nezinām, kas ar mums notiks nākamajā dienā. Tā ir ļaunuma apzināšanās, ko nāksies iziet visai cilvēcei.

Taču kabalas zinātne nodrošina mums saikni, kontaktu ar vienīgo spēku, kas darbojas realitātē. Mēs varam to atmodināt, piesaistīt un ar tā palīdzību sasniegt vēlamās izmaiņas, ja mūsu programma sakritīs ar šī augstākā spēka programmu.

Mums jāveicina sava attīstība, lai sasniegtu šādu savstarpējo sadarbību darbā, lai sasniegtu radījumu savienību ar Radītāju, lai mūsu vēlmes saplūstu ar augstākā spēka, augstākās gaismas vēlmēm. Rodas jautājums: kā mēs varam iedarbināt šo augstāko spēku?

Tas ir vienīgais, kas mums jāizdara kabalas zinātnē un realitātē vispār. Citādi mēs turpināsim dzīvot, paklausīgi pildot augstākā spēka rīkojumus un spēlēties uz šīs zemes, gluži kā bērni smilškastē, kuri kaujās un apber viens otru ar smiltīm.

Taču ja mēs patiešām vēlamies virzīties uz priekšu, tad tas ir iespējams tikai tad, ja mēs paši piesaistām sev gaismu, kas atgriež pie avota. Un tad šī gaisma sāk mūs attīstīt. Taču, ja mēs nepievelkam gaismu, tad tā atklāj, cik ļoti mēs ciešam un nespējam pārvaldīt savu attīstību.

Jo vairāk mēs attīstāmies tehniskajā ziņā, jo mazāk spējam kontrolēt savu likteni, savu stāvokli. Tā mēs pakāpeniski nonākam pie sapratnes, ka kabalas zinātne klāsta tikai par praktiskām darbībām. Un šī darbība ir ļoti vienkārša: ietekmēt gaismu. To ietekmēt ir iespējams tikai sasniedzot īpašību līdzību ar to, tas ir, apvienojoties.

No nodarbības: no Bāla Sulama vēstules, 08.01.2015.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: