Babilonijas postošais spēks Eiropā

Jautājums: Kāpēc apvienošanās spēks dažreiz darbojas ļoti veiksmīgi, bet dažreiz nē? Piemēram, ASV daudzu valstu apvienošanās veicināja ļoti spēcīgas valsts rašanos, bet apvienošanās Eiropā nenoveda pie panākumiem.

Atbilde: Eiropā darbojas Babilonijas postošais spēks – dažādu valodu sajaukums.

Jautājums: Kā lai mēs pārliecināmies, ka apvienošanās spēks, kuru mēs veidojam, nepasliktinās situāciju?

Atbilde: Tas ir atkarīgs no tā, vai mēs atrodamies laika posmā, kad atklājas iespēja brīvi izplatīt kabalas zinātni un mācību par pasaules labošanos. Vai mēs esam nonākuši pie  šāda perioda vai nē? Mums neeksistē tāds jautājums, jo tā raksta dižais kabalists.

Jautājums: Taču, vai visa pasaule ir nobriedusi, lai pieņemtu šo metodiku un realizētu to lietderīgi?

Atbilde: Pasaule ir gatava atbilstoši tam, cik lielā mērā izjūt krīzi: bērnu audzināšanā vai ģimenē, vai ar darbā iekārtošanos, sabiedriskajās attiecībās, kā arī vispārējā ekonomiskā krīze.

Replika: Eiropā jau jūtama krīze un to pūlas apturēt. Jau dažus gadus turpinās šie mēģinājumi, taču bez panākumiem.

Atbilde: Viņi nekad paši nespēs to veikt. Mums nez kāpēc šķiet, ka, ja mēs nogaidīsim, cilvēki spēs saņemt pareizās zināšanas no viņu pašu dzīves: piepeši viņi kļūs gudrāki, vēlēsies, sapratīs. Taču tas nekad nenotiks. Viņi paši neko nespēs saprast.

No tā, ka viņi saņems vēl dažus triecienus, viņi nekļūs labāki un gudrāki – gluži pretēji, kļūs vēl sliktāki un stūrgalvīgāki. Tikai pateicoties mūsu kopīgajām darbībām ar viņiem, ar mūsu metodikas palīdzību var situāciju izlabot.

No nodarbības: no raksta „Galvojums”, 08.06.2014.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: