Tu neesi viens!

Jautājums: Jūsu nodarbības es skatos viens. Kā tādā gadījumā savienoties ar grupu?

Atbilde: Uz ekrāna monitora mēs redzam, ka ar mums atrodas milzīgs skaits cilvēku no dažādām pasaules valstīm. Mēs visi patreiz esam kopā vienā grupā. Vai jūs patiešām nejūtat? Vajag nedaudz pacelties virs attāluma – patiesībā tas neeksistē, mēs atrodamies vienā vienotā laukā.

Mūsu bioloģiskie ķermeņi atrodas uz zemes: sēž, staigā, skrien, lēkā. Garīgajā pasaulē ir tikai vēlmes, tādēļ viss ir atkarīgs no mūsu vēlmes. Turpretim materiālā pasaule – absolūti iluzora pasaule, tā neeksistē. Tā mums dota sajūtās, līdz ienāksim garīgajā pasaulē.

Mēs iziesim šo stāvokli un to aizmirsīsim, jo īstenībā tas nepastāv. Tas eksistē tikai mūsu realitātes uztverē kā viszemākais stāvoklis, no kura mums jāpaceļas augšup. Tas pastāv vienīgi mūsu egoistiskajā vēlmē. Taču patiesībā egoisma nav.

Mums ar nolūku dots tāds neizlabots altruistiskais stāvoklis, kurš vienīgi pastāv pasaulē, un kurš dots mums, lai, no tā izejot, mēs sasniegtu mūsu pirmo garīgo pakāpi. Tādēļ mūsu pasaule dēvēta „iluzorā”, iedomātā pasaule, kura pakāpeniski izzūd no mūsu sajūtām. Tā nav realitāte, realitātē mūsu pasaules nav.

Iedomāsimies mūsu īsteno stāvokli, kurā eksistē visi radījumi: vienoto kopējo ķermeni, vienoto kopējo sistēmu. Uz šo sistēmu mums ir jātiecas, lai to sajustu.

Kā sacīts: „Ja vēlies kļūt laimīgs, – tad esi”. Proti, bērns var kļūt tikai tas, uz ko tiecas. Dzīve viņu piespiež pastāvīgi vēlēties kļūt lielam, ņemt piemēru no pieaugušajiem un darīt visu kā viņi.

Tāpat arī mums jāņem piemērs no kabalistiem, jāseko viņu padomiem, jāatdarina viņi, jāvadās no viņu ieteikumiem, nevis no sava maza bērna prāta un jārīkojas neatskatoties, kā bērns, kurš ņem piemēu no pieaugušajiem. Tad varam būt absolūti pārliecināti, ka mums viss izdosies.

Mums jāizveido sev apkārt vienotas globālās sabiedrības piemērs. Nav svarīgi, kur tu dzīvo: Losandželosā, Meksikā vai Sibīrijā. Nav svarīgi, ka atrodies viens. Tu neesi viens, tu esi kopā ar visiem! Papūlies pacelties pāri monitora ekrānam, mūs visus saredzēt un sajust. Tas ir iespējams!

Spēlēsim šo spēli un tad mēs piesaistīsim sev intensīvu apkārtējās gaismas iedarbību – gaismas, kas atrodas uz daudzkārt augstākas pakāpes, kurā jau esam savienoti.

No virtuālās nodarbības, 06.11.2011.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: