Revolūcija enerģētikā

Ziņojums: Andrea Rossi E-cat autonomā reaktora izgudrojums atklāj revolūcijas laikmetu enerģētikā. Tuvākajos gados parādīsies principiāli jauni ģeneratori. Tie ļaus uzņēmumiem un cilvēkiem autonomi saņemt lētu elektrību. Darbības princips ir niķeļa un ūdeņraža kā kurināmā izmantošanā, kuru mijiedarbības procesā izdalās siltuma enerģija un izveidojas varš.

Ierīces darbības pamatā ir zemas enerģētiskās nukleārās reakcijas (LENR). Rosi iekārtas ar jaudu 1000 kWt darba rezultātā sešu mēnešu garumā tiks tērēti tikai 10 kg niķeļa un 18 kg ūdeņraža. Reaktors nodrošina absolūti tīras enerģijas izstrādi, kuras daudzums nav ierobežots. Tās ražošana ir iespējama rūpnieciskos mērogos, bet pašas iekārtas tiek plānots nomāt.

Replika: Ja cilvēce atbrīvosies no savas eksistences galvenā mērķa – pakaļdzīšanās pēc peļņas, tad tā sāks apgūt atklājumus, kuri nav bijuši izdevīgi korporācijām, un tāpēc netika ņemti vērā. Mēs dzirdēsim par daudzām lieliskām iespējām, ja par mērķi tiks izvirzīta nevis iedzīvošanās ar jebkurām sekām, bet gan sabiedrības labums.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: