Mēs paši postām savu dzīvi…

Garīgajā pasaulē pastāv mīlestība un vienotība, bet, kamēr tas nonāk līdz mūsu pasaulei, tas apgriežas otrādi – jo mūsu pasaule ir pretēja garīgajai pasaulei.
No augšienes no Radītāja pie mums lejup nonāk absolūta mīlestība, taču mēs redzam pasauli, par kuru nav sliktākas! Svētās atdeves īpašības augstākajā pasaulē, iedarbojas uz mūsu egoistisko vēlmi šajā pasaulē un izsauc atgriezenisku reakciju. Taču paši par sevi šie spēki bija brīnišķīgi!
It kā es atnācu pie tevis ar mīlestību un dāvanām, vēloties no visas sirds dalīties ar tevi ar visu manu bagātību. Tu redzi, kā es tevi mīlu un priecājies, ka vari to izmantot un paņemt no manis visu, kas man pieder. Tu domā: „Cik labi, ka viņš ir tik labs, jo tagad varu paņemt no viņa visu līdz pēdējam un iznīcināt”.
Es mīlu un labi izturos pret tevi, taču tu to uztver un izmanto pilnīgi pretēji. Tāpat arī Radītājs sniedz mums visādas iespējas, visus labumus, bet mēs, izmantojot Viņa labo attieksmi, ieslēdzam savu egoismu, iedarbinām visu tā spēku un darām visu pretēji!
Radītājs ir labs, absolūts un nemainīgs – tas ir vienīgais spēks, kas vada visumu. Taču mūsu iekšienē šī labestība atklājas tādās darbībās, tādā formā, kādā mēs spējām uztvert Viņa labestību. Tāpēc mēs redzam, kā cilvēki nogalina viens otru mūsu pasaulē, par kuru nav briesmīgākas! Taču, ja mainīšu savu redzējumu, tad ieraudzīšu absolūto Bezgalības pasauli, augstāko gaismu, kas piepilda visumu, svēto Šhinu. Patiesībā nekas nav mainījies – es tikai nopirku jaunas brilles…

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed