Nosacījumi lēcienam

Kongress “Arava” Eiropā – Lietuva 2022. 2. nodarbība

Jautājums: Ko tādu Rabašs ielicis tekstos, ka tie atkal un atkal mani noved līdz iekšējām trīsām, ko nav iespējams izturēt?!

Atbilde: Ar cilvēku var kontaktēties dažādos vēlmes līmeņos, taču ar Radītāju tikai tad, ja tu pilnībā Viņam atdodies. No debesīm nedod pusi, tikai pilnu kli (pilnu vēlmi). Un tāpēc, lai gan mēs to dalām uz NaRaNHaJ – nulle, vien, divi, trīs, četros vēlmes līmeņos, taču tas jau attiecas uz stāvokli, kad cilvēks sevi pilnībā noslēdz individuālai saņemšanai un strādā uz atdevi.

Lūk, šeit mums arī ir nepieciešams paskatīties, kādā veidā mēs tam tuvojamies, vai mums tajā ir kāda daļa vai nē. Taču, lai mums nešķiet, ka tas nav iespējams vai atrodas ļoti tālu.

Būtībā mēs atrodamies uz šī stāvokļa sliekšņa. Neliela piepūle un mēs būsim tur. Taču tas, ka mēs jūtam, cik tas ir augstu un tālu – tas ir ļoti labi tāpēc, lai mēs veiktu lēcienu.

Jautājums: Kā veikt uzbrukumu, tiekšanos sirdī vienam attiecībā pret otru?

Atbilde: Piesaistīt šos spēkus vienam attiecībā pret otru, iespējams tikai tad, kad katrs sniedz piemēru, kādā mērā viņš ir uzticīgs pārējiem.

No 2. nodarbības kongress “Arava” Eiropā – Lietuva 2022, 24.07.2022.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Nākamā ziņa: