Jaunības eliksīrs

Hārvardas universitātes biologs paziņojis, ka izgudrojis jaunības eliksīru, kurš pārprogrammē ģenētisko programmu, apturot novecošanu un pat pagriežot laiku atpakaļ, kā rezultātā sirmie mati kļūst tumšāki, bet grumbas izlīdzinās. Jau ir veikti izmēģinājumi ar pelēm un drīzumā tiek plānoti izmēģinājumi ar cilvēkiem.

Taču es domāju, ka nav iespējams atgriezties atpakaļ laikā un to nav nepieciešams darīt. Mums ir jādzīvo tik ilgi, cik mums ir lemts un jāpriecājas par savu daļu. Ļaujiet augstākajam spēkam vadīt jūsu dzīvi. Taču nodot šo varu cilvēka rokās ir riskanti. Iespējams, ar pelēm viņam tas izdevās, taču es nevēlos būt izmēģinājuma pele.

Ir cilvēki, kuri sapņo būt mūžīgi jauni. Taču es nevēlos būt bērns, jo visam ir savs laiks. Šodien man ir 75 gadi, un es vēlos šādi turpināt, cik Radītājs man dos spēku un beigt savu dzīvi, kad pienāks laiks.

Neviens netraucē jebkurā vecumā priecāties par dzīvi kā bērnam. Dzīvesprieks nav atkarīgs no fiziskā spēka, bet tikai no iekšējās harmonijas cilvēkā: starp viņu un dzīves būtību. Ja es piekrītu tam, kas ar mani notiek, tad mierīgi sekoju dzīves tecējumam, saprotot, ka šādi turpināsies, iekams iztecēs tās termiņš.

Protams, ka reiz šī dzīve beigsies, un es neko nenožēloju. Piekrišana ir harmoniskas dzīves atslēga, tāpēc ka sniedz saikni ar augstāko spēku, ar dabu, vienīgo, kas nosaka manu dzīvi.

Daba iekārtojusi tā, ka mēs sākam dzīvi spēka pilni, un to noslēdzam, pakāpeniski spēku zaudējot. Tāpēc, ka katram etapam ir pacēlumi un kritumi, taču cilvēkam dod prātu un jūtas tāpēc, lai noskaidrotu un uzzinātu, ko izdarīja Radītājs, un, ko ļauj darīt mums pašiem – jo vairāk es dzīvē saprotu, jo vairāk piekrītu Radītājam.

Jaunības avots atrodas cilvēka sirdī. Jūtieties jauni, nepadodieties vecumam. Dzīvē nav tāda etapa, kad tā sāk iet no kalna lejup – dzīve vienmēr iet uz augšu.

No raidījuma „Skats no iekšienes”, 04.10.2021.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: