Atklāt pasaules slēpto pusi

Jautājums: Cilvēces attīstības process nav nejaušs?

Atbilde: Nekādā gadījumā! Vai jūs esat redzējuši dabā kaut ko nejaušu? Mums tikai tā šķiet, tāpēc ka mēs nesaprotam dabu. Patiesībā visi tās likumi ir precīzi determinēti.

Un nav nejaušība, ka tagad pasaulei atklājas globalizācija, tāpēc ka mēs esam nonākuši, ko dēvē, līdz kliņķim, esam pilnībā izmantojuši savu egoismu un atklājam, ka tas mūs ved bezizejā.

Izeja no tā var būt divējāda: vai nu ciešanu ceļā, cilvēciskās populācijas samazināšanas ceļā, vai apzinoties savu ceļu, ar pareizu cilvēku audzināšanu, kas pamatojas uz to, lai cilvēkam atklātu īsto pasauli, kurā mēs eksistējam.

Mēs daudz ko neredzam no tā, kas ir ap mums, nepazīstam spēkus, kuri mūs vada. Es nezinu, par ko domāšu nākamajā mirklī, ko vēlēšos. Pēkšņi manī rodas kaut kāda doma vai vēlme. No kurienes? No tās noslēpumainās no manis slēptās pasaules daļas, kuru man nepieciešams atklāt. Tāpēc kabalu dēvē par slepenu zinātni, jo tā man atklāj šo slēpto pasaules daļu.

Kad es redzu visu sistēmu, visu savstarpējo saikni starp mums, starp mani un dabu, es dabiskā veidā sāku uzvesties pareizi.

No TV raidījuma „Tuvplānā. Atskaites punkts”

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Nākamā ziņa: