Reforma cilvēkā

Jautājums: Vai mūsu bērni jau jāeksistē jaunā, garīgā etapā?

Atbilde: Būtībā, jā. Savu paaudzi mēs esam zaudējuši, mēs nepaspējām tur nonākt.

Jautājums: Ko nozīmē „zaudējuši savu paaudzi”? Jūs teicāt, ka cilvēkam šajā paaudzē vēl nebija iekšējas nepieciešamības.

Atbilde: Bija, taču mēs ar to nerēķinājāmies. Mēs uzskatījām, ka mums šī nepieciešamība ir jāapspiež vai jārealizē citādāk. Mēs sev radījām visa veida rotaļlietas: televīziju, modi, sabiedrisko viedokli, visa veida dator lietas. Šādi, protams, mēs nevaram sevi pacelt nākamajā līmenī.

Jautājums: Tas ir, cilvēks attīstīja visus līdzekļus, lai pielāgotos dzīvei šajā pasaulē?

Atbilde: Ne tikai. Garīgā pasaule arī ir mūsu pasaulē. Vienkārši cilvēks nevēlējās mainīties. Viņš nevēlējās saprast, ka jāmainās ir Viņam, nevis tehnoloģijām ap viņu.

Taču tagad, izmainot visu tehnoloģiju, mēs beidzot sākam apzināties, ka tā mums neko nav nesusi, ka milzīgā pasaules krīze visās jomās, kas mūs nospiež, veselības problēmas, ekoloģija un viss tas, kas mums draud, – tas viss prasa kardinālas reformas.

Acīmredzot tam nav jānotiek ārējā pasaulē. Man šķiet, mēs jau esam sapratuši, ka nekādi netiekam ar to galā. Šai reformai jābūt iekšēji mūsos.

Cilvēki pagaidām nevēlas ieskatīties sevī. Taču es ceru, ka mūsu darbības izplatot kabalu, tomēr uz viņiem iedarbosies, un viņi izmainīsies. Mēs pat nespējam iztēloties, kādā mērā pat vismazākā darbība mūsu izmaiņu virzienā, sapratnē un harmonijā ar dabu, izmainīs absolūti visu pasauli, mūsu bērnus, mūs, dos iekšēju harmoniju it visā.

Replika: Jūs tik pārliecināti par to runājat.

Atbilde: Es vienkārši zinu šo sistēmu, kas darbojas abās pasaulēs. Tā nav mistika, bet gan precīza vadības sistēma. Un tāpēc es runāju kā cilvēks, kurš nodarbojas ar kabalu jau 35 gadus.

Es redzu, ka daudzi cilvēki ik dienas līdz tam nonāk un vēl nonāks, un rezultātā mēs izmainīsim mūsu eksistenci.

Kabala ir dota, lai izmainītu šo pasauli, nevis, lai lidinātos kaut kur savā iztēlē. Un tad mēs redzēsim savus bērnus laimīgus un priecīgus, nevis ar ritalīnu, depresijā un narkotikās.

No TV raidījuma „Tuvplānā. Bērnu depresija”

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: