Sapnis materiālajā pasaulē un garīgajā

Sapnis mūsu dzīvē sevī ietver ļoti nopietnu smadzeņu darbu, kad tās pārstrādā un sakārto visu tajās esošo dienā, var būt pat vairākās dienās, uzkrāto informāciju. Smadzenes to savā arhīvā izvieto un sašķiro. Līdz ar to notiek visa veida juceklīgas saiknes, tāpēc sapņi mums reizēm šķiet nereāli.

Patiesībā sapnī notiek ļoti spēcīgas darbības un risinājumi. Smadzenes darbojas ļoti intensīvi tikai tādos dziļos, iekšējos līmeņos, kurus mēs pagaidām nespējam izpētīt. Taču, kad šī informācija jau ir sašķirota, zemapziņā iekšēji apzināta, cilvēks ir gatavs atmosties.

Mēs vienmēr redzam sapņus. Tie mūsos noris nepārtraukti, tāpēc ka tie ir klīstošie procesi mūsu smadzenēs.

Un cilvēks ir gatavs nākamai dienai un nākamai pareizai informācijas uztverei, pamatojoties uz iepriekšējo dienu un sapni, kurus viņš pārdzīvoja, tas ir, informācijas pārvērtēšanai, kas notika sapņa laikā. Tādējādi sapnis, atslēdzot tevi no realitātes, tev ļauj pareizi restartēties un nonākt jaunā stāvoklī ar jaunu realitātes vērtējumu.

Garīgajā pasaulē ir gluži tas pats, tāpēc ka mūsu pasaule ir garīgās pasaules atspulgs.

Garīgajā pasaulē, neieslīgstot miegā un neatslēdzoties no realitātes kā mūsu pasaulē, mēs sevi apzināti paceļam nākamā līmenī, it kā nākamā dienā. Atraujoties no iepriekšējā līmeņa un vēl nepacēlušies nākamajā, mēs atrodamies starp tiem un vēlamies apzināti pārnest vienu uz otru. Tā arī ir nakts starp divām dienām.

Taču, atrodoties starp divām realitātēm, mēs spējam sajust tādus stāvokļus, uz kādiem iekšēji paši vēl neesam gatavi. Mēs spējam sajust to, kas vēl neietilpst mūsu sapratnē, saredzēt to, kas mums it kā vēl nepienākas. Mēs tam vēl neesam gatavi.

Tāpēc sapnis ir ļoti īpašs, skaists stāvoklis, no kā pēc tam var veikt tālu ejošus secinājumus, nonākt pie jaunām tieksmēm.

No TV raidījuma „Grāmatas Zoar spēks”

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: