Lūdziet, kliedziet, pieprasiet

Kongress „Arava” Eiropā – Lietuva 2022. 1. nodarbība

Jautājums: Mums ir ļoti grūti izlauzties caur visām darbībām un ārējām formām līdz vienotai iekšējās sirds sajūtai, vienotai dvēselei. Fiziski to izdarīt ir nedaudz grūtāk nekā virtuāli. Kādā veidā mums tomēr nonākt līdz sajūtai, ka esam kā viena vienota dvēsele, viena sirds, un no turienes raidīt augšup lūgšanu, neskatoties uz visām ārējām darbībām.

Atbilde: Tikai, ja katrs pūlēsies vēl un vēl un lūgs Radītāju, lai Viņš noņem visus attālumus un barjeras starp mums. Tā būtībā arī ir lūgšana – vislielākā, vispareizākā, visprecīzākā, kad mēs lūdzam Radītāju mūs atgriezt sākotnējā stāvoklī, pēc tam, kad mēs nokritām egoismā. Taču Viņš speciāli radīja egoismu. Viņš saka: „Es radīju egoismu un iedevu jums metodiku tā izlabošanai”.

Mums ir nepieciešams, lai Viņš mums iemācītu, kā izmantot labošanās metodiku, lai mēs noņemtu egoismu, kuru Viņš radīja speciāli, un spētu pilnā mērā starp mums atklāt Radītāju! Pacentīsimies.

Jautājums: Mums visiem ir jālūdz viens. Mums ir jābūt šī stāvokļa kopīgai ainai. Kas tieši mums jālūdz?

Atbilde: To, ko katrs iztēlojas. Nebaidieties, lūdziet, kliedziet, pieprasies. Radītājs pieņems visu, jo, kā jūs pēc tam sajutīsiet, tieši Viņš jums dod iespēju vērsties ar šo lūgšanu pie Viņa. Radītājs ieliek lūgšanu mūsu mutēs.

No 1. nodarbības kongress „Arava” Eiropā – Lietuva 2022, 22.07.2022.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: