Vīruss izplatās caur domām

Ja es atļauju nelabai domai par citiem iziet uz āru un tikt izteiktai un sadzirdētai, tas nozīmē, ka es tai dodu iespēju parādīties. Iekams tā atrodas manī, es to vēl varu apspiest, aizliegt šai domai iziet no manis, tas ir, veikt ierobežojumu visai mūžsenai egoistiskai dabai.

Negatīva doma par tuvāko ir tas pats, kas darbība. Taču es varu domu notvert un apstādināt, neļaujot tai parādīties un kaitēt citiem. Doma ir darbības iniciators, lai gan nemateriāls. Ja es ļauju nelabai domai brīvi plūst un darboties, necenšoties to kontrolēt un nospiest, tad tādējādi es kaitēju tuvākajam un veicu sliktu darbību pasaulē.

Mēs dzīvojam domu pasaulē. Doma arī ir darbība. Tāpēc ļaujot no sevis izplūst nelabām domām un uzskatot, ka tas nav nekas traks, es darbojos kaitējoši, un tādējādi nosaku, kas notiek realitātē. Visai mūsu pasaulei, katram cilvēkam nāksies pārbaudīt sevi un noskaidrot, kādas darbības no viņa nāk citu virzienā. Tāpēc no katra tiks prasīts padziļināts iekšējais darbs un daudz piepūles.

Cilvēkam sevī ir jāmaina domu virziens attiecībā pret citiem no negatīva un pozitīvu. Un tad šādā pozitīvā attieksmē pret otru cilvēks sajutīs papildus spēku, kuru iepriekš nejuta.

Mainot savas domas no negatīvām uz pozitīvām mēs sevi glābjam no koronavīrusa un atbrīvosim visu pasauli no epidēmijas un citām problēmām. Tādējādi mēs sākam atbilst dabai, lai visi tās līmeņi: nedzīvais, augu, dzīvnieciskais un cilvēciskais atrastos harmonijā, labvēlīgās domās, savstarpēji viens otru papildinātu.

Un kas tam traucē – tikai mūsu ļaunā daba, egoisms. Tāpēc nepieciešams šo egoistisko attieksmi pret citiem pārvērst labvēlīgā. Tāpēc ir nepieciešams strādāt grupās, lai piesaistītu labo spēku, kas ir slēpts dabā un tam likt atklāties. Mēs pieprasām, lai starp mums grupā parādītos šis labvēlīgais spēks, labas attiecības, vienotība.

Ja mēs ļausim mūsu egoistiskām domām pār mums valdīt un nesasniegsim vienotību, tad koronavīruss izplatīsies arvien vairāk un vairāk. Mums pret šo slimību nebūs nekādi līdzekļi, tāpēc ka koronavīruss ir mūsu nelabvēlīgo attiecību demonstrācija. Mēs to tikai dēvējam par vīrusu.

Nāks vēl daudz tādu „vīrusu”, kas parādās, kā mūsu ļauno domu sekas, un mēs ļoti cietīsim. Pirms pus gada vēl bija cerība, ka epidēmija pamazām pieklusīs. Taču tagad mēs redzam, ka kļūs tikai sliktāk un sliktāk, līdz mēs teiksim: „Pietiek!”

Mūsu neizlabotība parādās vīrusa formā, tāpēc ka viss cilvēciskais ķermenis ir pilns ar vīrusiem. Vīrusi ir informatīvi bloki, kuri savstarpēji atrodas nepārtrauktā komunikācijā visos organisma līmeņos. Mēs tos dēvējam par vīrusiem, taču patiesībā mēs bez tiem nespējam eksistēt. Katrs vīruss ir ļoti sarežģīts veidojums, un mēs nesaprotam pat miljono daļu no tā, kādā veidā tas darbojas. Mums nav zināms, kā strādā mūsu ķermenis.

Kad šādi bojājumi vīrusu veidā atklājas, tos var izlabot tikai, pateicoties spēkam, kurš ir par tiem augstāks. Taču augstāk par vīrusiem atrodas doma. Vīrusi ir nesēji, domas pārsūtītāji, datu, informācijas pārnesēji uz dažādām ķermeņa daļām un smadzenēm. Un tāpēc, ka mūsu domas un vēlmes darbojas ļoti augstos egoistiskos līmeņos, tās parādās šādu bīstamu vīrusu veidā.

Ja mēs vēlamies tos nomierināt un līdzsvarot, tad tādēļ ir kabalas zinātne. Līdzsvars tiek atjaunots, pateicoties samazinājumam, ekrānam, un atstarotajai gaismai. Nepieciešams līdzsvarot visus spēkus, kuri šos vīrusus aktivizē, lai tie nokļūtu zem samazinājuma un ekrāna. Un tad visi vīrusi, kuri šodien izsauc slimību, pārvērtīsies derīgos.

No sarunas ar žurnālistiem, 15.10.2020.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: