Aizsardzība pret bailēm

Bailes, kas šobrīd apņem un paralizē cilvēku, izraisa nevis viņa šodienas stāvoklis, bet domas par to, kas notiks tālāk.

Tomēr nav vērts tā uztraukties, mēs taču visi atrodamies augstākā spēka vadībā, un viss noritēs pēc viņa plāna. Un tam nav nekāda sakara ar reliģiju. Reliģisks cilvēks nejautā par dzīves jēgu. Viņam nav šaubu par to, ko nepieciešams darīt. Kabalas zinātne mūsos pamodina jautājumus, kādu nav reliģijā.

Nav ko pārdzīvot par to, kas var notikt, jo ne jau mēs nosakām notikumus, bet vispārējais dabas spēks. Kur tas mūs virzīs, tur mēs arī nonāksim. Un šāda attieksme – tas nav ne naivums, ne fanātisms, taču tas mums dod iekšēju aizsardzību, kas atbrīvo no bailēm nezināmā priekšā.

Viss noskaidrojas tikai domās. Cilvēks dzīvo savās domās. Tagad gandrīz katrā griežas traks domu un baiļu par nākotni virpulis, nedodot mieru ne dienu, ne nakti. Vienīgais aizsardzības veids – pielipināties radīšanas programmai, kura cilvēci ved uz augstāku pakāpi, lai mēs saprastu un sajustu, kādēļ dzīvojam, dēļ kā attīstāmies, uz kādu mērķi ejam.

Un tad viss, pateicoties šim mērķim nomierināsies un visiem būs labi. Viss noskaidrosies tikai domās. Var mierīgi sēdēt un nodarboties tikai ar to. Ienāciet mūsu kabalas zinātnes mājaslapā, sāciet lasīt, to, kas tur rakstīts. Nevajag neko mācīties no galvas un iegaumēt, vienkārši centieties to sajust, apzināties, izlaist caur sirdi un prātu, lai attīstītu sevī cilvēku.

Cilvēks mūsos ir tas, kas identificē sevi ar dabu, augstāko domu, augstāko programmu, augstāko spēku. Daba tas ir Radītājs, tajā iekļaujas viss. Pacentieties attīstīt sevī tādas sajūtas un domas, lai justu šo dabu ap sevi, tas ir, iepazītu Radītāju. Pacentieties iziet no sevis un savienoties ar visu pasauli, ar šo domu, kas apņem Visumu.

Un tad mēs ieraudzīsim, kāpēc viss tā notiek. Mēs taču neesam mazas vabolītes, kas lien pa zemi, bet cilvēki, no kuriem daba vēlas izveidot ko diženu, dot mums iespēju to saprast, ar to savienoties. Tā ir apbrīnojama iespēja!

Vīruss – tā nav slimība, bet gan zāles! Paskatieties, kādā mērā tas veicis izmaiņas pasaulē: gaiss kļuvis tīrāks un svaigāks, bet cilvēki pārstājuši darba dēļ indēties uzņēmumos, kuri piesārņo atmosfēru, augsni un ūdeni.

Tiek ziņots, ka karantīnas dēļ ūdens Venēcijas kanālos tik ļoti attīrījies, ka tajā pat ieviesušās zivis. Zemeslode vēlas dzīvot, tikai tai netraucējiet. Taču jūs pārdzīvojat, kas būs ar jums pēc mēneša. Nebaidieties, viss nokārtosies. Tikai apsteidziet sitienu ar zālēm. Ieejiet mūsu mājaslapā un atrodiet tur daudz paskaidrojumus, kādā veidā vispirms nomierināties. Vēlu jums visu labu.

No 1214. sarunas par jauno dzīvi, 19.03.2020.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: