Kā iemācīties runāt ar Radītāju

Runāt ar Radītāju nevar tā, kā mēs runājam ar cilvēkiem, ar kuriem mums ir kopīgas sajūtas, spēja dzirdēt viens otra balsi. Taču ar Radītāju mums ir jāatrod sazināšanās kanāls: „Es pie Viņa, un Viņš pie manis”, lai mēs varētu „sadzirdēt”, saprast un sajust Radītāju.

Spēja dzirdēt Radītāju tiek dota Binas līmenī, tāpēc ka Bina ir dzirde. Un tad es sadzirdēšu, ko Radītājs man saka. Man attiecībā pret Radītāju ir jābūt Malhut līmenī, kura paceļas Binas līmenī. Tad es spēšu ar Viņu runāt, un Viņš mani sadzirdēs. Proti, man ir jābūt atdeves līmenī: „Es Viņam, un Viņš man”.

„Es Viņam” – ir mans darbs, tiekšanās pacelties atdeves līmenī. Taču „Radītājs man” nozīmē, ka man ir jāmāk sadzirdēt, kā Radītājs vēršas pie manis. Tāpēc, ka tas nav vienkārši.

Radītājs ir dzīvības avots, augstākā gaisma, no kura izriet viss eksistējošais, un tiek saņems piepildījums un dzīvība. Kad mēs saistāmies ar Radītāju, tad pārejam citā eksistences formā salīdzinājumā ar to, kāda tā bija iepriekš, sākot dzīvot atdeves līmenī.

Taču atdeves līmenī nav robežu, lai satuvinātos, būtu uzticīgs, saņemtu – tas viss notiek citā dimensijā. Un tādējādi mēs nonākam jaunā saiknē.

Kā iemācīties runāt ar Radītāju? Es cenšos plūst vienā virzienā ar visu to, kas notiek dzīvē, jo tas, protams, nāk no Radītāja. Un es vēlos katru dzīves mirkli, būt saistīts ar Viņu, sajūtot šajā savienojumā, kā Radītājs mani pagriež te vienā virzienā, te citā. Taču es vēlos Viņam pieķerties un neatlaist.

Būt saliedētam ar Radītāju nozīmē katru mirkli sekot Viņam, lai Viņš ietu man pa priekšu, nevis es skrietu pa priekšu Viņam, riskējot izskriet no Viņa dārza.

Galvenais ir saikne ar Radītāju, nevis tas, ko es caur to saņemu. Ja es it kā saņemu pat visnepatīkamākos notikumus, taču, ja tie nāk no Radītāja, tad ar mani viss būs kārtībā. Galvenais ir uzturēt ar Viņu saikni. Proti, es paceļu savu saikni ar Radītāju augstāk par jebkuru iespējamo piepildījumu, lai par manu piepildījumu kļūtu pati saikne ar Radītāju.

Ja Radītājs ir absolūta labestība, un es no Viņa saņemu labo un pareizo, tad es varu pie Viņa vērsties tikai ar vienu lūgumu: par manis izlabošanu, lai par Viņu nedomātu neko sliktu, bet tikai labu.

No nodarbības par tēmu „Runāt ar Radītāju”, 06.09.2022.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed