Mācāmies eksistēt saskaņā ar apvienošanās likumiem

Kongress Turcijā. 3. nodarbība

Cilvēce atrodas tādā vēsturiskā periodā, kad mēs arvien skaidrāk atklājam, ka mūsu attīstība ir bijusi nepareiza. Tāpēc, ka to ir diktējuši ļauni, egoistiski spēki, un tāpēc tas pastāvīgi tika pavadīts ar kariem, konfliktiem, problēmām un bailēm. Galu galā mums ir jāpievienojas labajam spēkam.

Mums nav ne jausmas, cik ļoti šāda dzīve atšķiras no mūsu pašreizējās eksistences. Tā ir visa kabalas zinātnes būtība, kas vēsta par spēku kopumu, kas atrodas dabā un par to, kā mēs varam tos atklāt, pietuvināt, un ar to palīdzību apvienoties vienam ar otru un sākt veidot sistēmu tādu, kāda tā bija pirms kopīgās dvēseles Ādama Rišona sistēmas sabrukuma.

Šajā sistēmā visi bija savstarpēji saistīti un saprata viens otru tā, it kā piederētu vienam ķermenim, vienam prātam, ar kopīgām vēlmēm un nodomiem kā viens veselums. Šādā veidā darbojas orgāni veselā organismā, kur katrs orgāns zina, kas tam jādara, lai uzturētu dzīvību visiem citiem orgāniem.

Tāpēc kabalisti iesaka mums strādāt grupā, lai pakāpeniski izjustu, kā savstarpējs atbalsts palīdz mums atklāt sistēmu, ko dēvē par Ādamu, tas ir „līdzīgu” (dome) Radītājam, atdeves spēkam. Mēs patiešām sajutīsim sevi kopā kā viens spēks, ar vienu prātu un vienām izjūtām, mīlestībā un vienotībā.

Lai sasniegtu šo mērķi, tiek organizētas kabalistu grupas, kurās mēs cenšamies iemācīties to, kā pastāvēt saskaņā ar vienotības likumiem un pacelties realitātes otrajā stāvā.

Un tad mēs atklājam Visumu tā patiesajā veidolā un uzzinām, ka Visums ir daudz plašāks un savstarpēji saistīts, nekā mēs domājām. Mēs iepazīsim dabas spēkus, redzot, kā tie caurstrāvo šo pasauli no apvāršņa līdz apvārsnim. Tas nozīmē izprast Radītāju, augstāko spēku, paceļoties līdz Viņa līmenim.

No kongresa Turcijā 3. nodarbības, 11.12.2022.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: