Mūžīgā dzinēja patents

Karš starp Ukrainu un Krieviju ir izraisījis nopietnu enerģētikas krīzi daudzās Eiropas valstīs. Eiropā jau ir sākuši taupīt enerģiju: mazgā rokas aukstā ūdenī, lieki neuzturas dušā, bet galvenā problēma radīsies ziemā ar apkuri.

Kā tas ir iespējams, ka 21. gadsimtā, 2022. gadā, visattīstītākajās valstīs, turīgās Rietumeiropas valstīs cilvēki cietīs no aukstuma? Kā mēs līdz tam nonācām?

Lieta tāda, ka eiropieši sevi ir pieradinājuši pie siltas un ērtas dzīves. Viņi neaizdomājās par to, no kurienes rodas siltums. Tomēr tagad viņi sāk saprast, ka tā ir problēma, jo Eiropa nav tropi, tur ir auksts klimats.

Viņi nedomāja par energonesējiem paredzētu progresīvu tehnoloģiju attīstību, uzpērkoties uz lēto gāzi no Krievijas. Enerģija ir dzīvības pamats. Cilvēki ir izgudrojuši daudz gudras ierīces, taču tām visām ir nepieciešama enerģija. Taču, ja nav pašas enerģijas, tā jau ir problēma. Enerģiju ne ar ko nevar aizstāt, tā ir dzīvības pamats.

Pašā dabā, vienkārši gaisā, ir nebeidzams enerģijas avots, bet mēs, cilvēki, nezinām, kā to no turienes iegūt. Mēs nespējam eksistēt uz viena viļņa ar enerģiju, kas eksistē mums visapkārt. Tika veikti interesanti pētījumi sakarā ar šo enerģiju, kurus veica Īlons Masks, ar mērķi to izmantot savā Tesla elektromobilī.

Mēs varam iegūt enerģiju pa tiešo no dabas, bez jebkādiem enerģijas nesējiem, nepārveidojot to no vienas formas citā. Cilvēce to spēs paveikt ar nosacījumu, ka mēs virzīsimies vienlīdzības virzienā. Pretējā gadījumā mēs nespēsim šo enerģiju atklāt, tāpēc ka daba ir veidota atbilstoši īpašību līdzības likumam.

Mums ir jābūt līdzīgiem viens otram un dabai, lai starp mums un dabu nebūtu nekādu barjeru. Tikai šādā veidā mēs spēsim saņemt enerģiju no dabas bez ierobežojumiem. Daba spēs mums dot enerģiju neierobežoti, ja vien nebūs robežu un sienu starp mums.

No programmas Skats no iekšienes, 02.10.2022.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: