Ko darīt, ja sirds ir pret?

Replika: Kāds biedrs raksta: „Esmu ar jums jau divus gadus, un vairs nevaru klausīties jeb dzirdēt par sirds izlabošanu. Nesaprotu, kas tas ir”. Vispār daudzi cilvēki raksta un prasa konkrētu informāciju.

Proti, viņi saprot konkrētas politiķu programmas. Saprot ekonomistus: lai izveidotu konkrētas, precīzas un efektīvas ekonomiskās programmas, kas darbojas. Un nesaprot, ko nozīmē „izlabot sirdi” un ka tas ir galvenais.

Jūs nepārtraukti par to runājat. Un tomēr tas nenonāk līdz sirdij, viņi joprojām vēlas kādu materiālu konkrētību.

Atbilde: Tas nevar iekļūt sirdī, jo pati sirds – tieši viņa! – ir pret to.

Šeit ir jādarbojas pret sirdi tādā veidā, lai piesaistītu kaut kādus ārējus kosmiskus spēkus, kas mainītu mūsu sirdis, pavērstu tās vienu pret otru.

Jautājums: Tātad tikai sirds, kas ir slēgta, var sadzirdēt par sirds izlabošanu, taču viņa šo izlabošanu nevēlas. Kā jūs vēlētos caursist vismaz caurumiņu šajā sirdī, lai tajā iekļūtu? Kā tas tiek darīts?

Atbilde: Es domāju, ka risinājums tomēr ir mūsu izplatīšanā, mūsu skaidrojumos un mūsu metodikas īstenošanā.

Jautājums: Kaut arī to nepieņem, sirds nevēlas to pieņemt?

Atbilde: Tam nav nozīmes. Mums pie tā ir jānonāk.

Jautājums: Vispirms tas ir jāpieņem sirdij vai prātam?  Vai mums tas cilvēkiem būtu jāskaidro loģiski? Ar normālu, cilvēcīgu, pasaulīgu loģiku?

Atbilde: Mēs to varam izskaidrot loģiski, bet mēs saskaramies ar tādu situāciju, kad cilvēki saka: „Nu, jūs esat fantazētāji”. Tātad viņiem ir taisnība.

Ko mums vēl atliek darīt?

Replika: Tātad tik viegli aizdegt neizdosies. Un tomēr ir rakstīts, ka ikviens – tā, vai citādi, nonāks pie sirds izlabošanas.

Atbilde: Gaidīsim piemērotu brīdi. Jābūt kritiskam brīdim, kad cilvēki sapratīs, ka viņi vienkārši virzās uz pašiznīcību.

Jautājums: Kādu domu, kādu spēku jūs ieguldāt savos pastāvīgajos vārdos par sirds izlabošanu?

Atbilde: Tas ir augstākais spēks, augstāks par mūsu pasaules dabu, kas var iedarboties caur mūsu pasaules egoistisko dabu un padarīt mūsu sirdis altruistiskas.

Jautājums: Kad jūs sakāt „sirds”, par ko jūs tajā brīdī domājat?

Atbilde: Cilvēka iekšējā vēlme, tā arī ir sirds. Šodien tā ir vērsta tikai uz sevi. Taču izlabota sirds vērsta uz saikni ar citiem. Un viss. Ārpus visiem citiem nosacījumiem.

Jautājums: Tikai augstākais spēks, augstākā enerģija spēj mūs pievērst viens otram, nevis mēs paši ar savām programmām un sadarbību?

Atbilde: Mēs varam tikai nedaudz tam pietuvināt cilvēci, sagatavot palīglīdzekļus, kaut ko citu..

Jautājums: Tie esam mēs. Cilvēce arī nepārtraukti runā par apvienošanos. Un ir organizācijas, kurām būtu nepieciešams apvienoties, arī tās kaut kur netieši saprot, ka tas ir labi.

Atbilde: Labi, lai darbojas. Taču tas neko nedos. Cilvēkam ir jāvēršas no šī kritiskā stāvokļa pie augstāka spēka: „Nāc un izdari!”

No TV raidījuma „Jaunumi ar Mihaelu Laitmanu”, 23.06.2022.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed