Sinapses garīgās informācijas nodošanai

Kabala ir zinātne par to, kā saņemt Radītāja atklāsmi mūsu pasaulē, to sajust un apgūt tādā pakāpē, ka spēsi to nodot citiem cilvēkiem un nākamām paaudzēm. Kabala māca, kā uztvert realitāti, kura nav sajūtama parastajos piecos maņu orgānos.

Un, ja tā netiek uztverta ar mūsu uztveres orgāniem, tad kādā veidā to spēj uztvert mūsu prāts? Nespēj! Tāpēc, ka mūsu prāts ir iespaidu sekas no mūsu pasaules. Atbilstoši tam kādā mērā mēs attīstāmies šajā pasaulē, mēs savās smadzenēs veidojam dažādas formas, nosacījumus, tēlus, visa veida saiknes, sinapses.

Tāpēc mēs neesam spējīgi uztvert garīgo pasauli. Tādēļ ir nepieciešams attīstīt jaunus uztveres orgānus: atklāt jaunus savienojumus starp mums smadzenēs un sirdī, kuru nav parastā cilvēkā. Tomēr mēs to spējam izdarīt.

Ja mēs pakāpeniski šādus savienojumus veidojam, tad tie strādā gluži kā sinapses smadzenēs, saistot mums dažādus jēdzienus un pretējības. Būtībā tās ir visa, kas eksistē, savienojuma formas matērijā un telpā.

Tādējādi mēs sevī veidojam instrumentus realitātes uztveršanai, kuri atrodas virs materiālajām sajūtām un prāta, un sākam sajust garīgo pasauli.

No nodarbības, no raksta „Kabalas zinātne un tās būtība”, 10.08.2022.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: