Vieta, kur atklājas Radītājs

Kongress „Arava” Eiropā – Lietuva 2022. 1. nodarbība

Vēl es tevi lūdzu pielikt vairāk pūļu biedru mīlestībā, izgudrojot veidus, kas ļauj pavairot biedru mīlestību un iznīcināt jūsos tiekšanos pēc ķermeniskiem ieguvumiem. Tāpēc, ka tieši tas sēj naidu.

Taču starp tiem, kuri sniedz baudu Radītājam nevar būt nekāda naida, gluži pretēji starp viņiem valda žēlsirdība un neizmērojama mīlestība. Un šīs lietas ir vienkāršas. (Bāls Sulams, 11 vēstule)

Mums pats galvenais – atrauties no visiem šiem skaistajiem vārdiem. Tāpēc, ka nav vispār nekādu vārdu, ir tikai vienas jūtas un saliedētība starp mums iekšējā pamudinājumā. Tur mēs noteiksim, atklāsim Radītāju. Turklāt mēs redzēsim, ka tā mums ir visvienkāršākā, visīsākā, tuvākā sajūta.

Tādējādi mēs atklāsim, kas tad ir garīgās īpašības. Tas ir tikai kontakts starp vēlmēm, starp cilvēkiem, visiem pret visiem. Un tajā ne no viena nav nekā personīga.

Kad šīs tiekšanās vienam pie otra, nevis pie sevis, bet tikai pie citiem, savienojas, tad viņi savstarpēji veido tādu zonu, kur atklājas Radītājs – tādu vieta, kur eksistē tikai savstarpēja atdeve. Lūk, šo vietu starp mums mums ir jāizveido.

No 1. nodarbības kongress „Arava” Eiropā – Lietuva 2022, 22.07.2022.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: