Kad nav dzīves mērķa…

Jautājums: Cilvēks ir tilpne, kurš atdzīvinās no kāda enerģijas avota. Kāpēc šodien jauniešiem ir nepieciešami enerģijas dzērieni? Viņi it kā sajūt absolūtu dzīvības enerģijas trūkumu. Kāpēc tik jaunā vecumā cilvēkiem nav dzīvības gara?

Atbilde: Tāpēc, ka viņiem nav kurp tiekties. Lieta nav dzīvības enerģijā. Enerģiju mēs saņemam no mērķa.

Kad es redzu lielu, diženu, vērtīgu mērķi, man rodas enerģija, es sāku iedegties kā vērsis, kura acis pieplūst ar asinīm. Un es nesos uz mērķi tikai tādā gadījumā, ja tas ir manā acu priekšā kā sarkanā lupata vērsim. Tomēr, ja tā nav, tad cilvēks vienkārši panīkst.

Mūsu paaudzei ir ļoti liels egoisms, kuram šajā pasaulē viss ir pieejams. Cilvēki var lidot, braukt, komunicēt caur internetu ar jebkuru vietu pasaulē. Viņi uz to visu skatās un jūt, ka nepiesātinās ar sevi. Nav iemesla, kā dēļ veikt kādas kustības – labāk iet ieņemt kādas narkotikas, atslēgties no bezizejas, tukšuma.

Tāpēc narkotikas, antidepresanti ir vienīgais, kas cilvēkam paliek.

Taču kabala vēsta: lūk, aiz tā līmeņa, kurš tev šķiet bezjēdzīgs, tukšs, nevajadzīgs, un tu redzi, cik mūsu Zeme ir maza, apaļa un viss uz tās ir ierobežots, un, ja ne šodien, tad rīt, tas viss var beigties – ir pavisam cita pasaule, jauna, augstākā realitāte. Turp mums ir jānokļūst. Un mēs to varam izdarīt tagad, šodien.

Turklāt interneta attīstība mums palīdz sajust, ka mēs esam komunikācijā viens ar otru, un šī komunikācija mūs var pacelt nākamajā līmenī. Lūk, šeit mēs nonākam pie apbrīnojamām iespējām

No TV raidījuma „Tuvplānā. Dievs eksistē?”

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: