Kas ir Zoar Grāmata?

Zoar Grāmata ir ļoti īpaša grāmata, kura sevī apkopo visu kabalas zinātni. Šī grāmata ir sarakstīta pirms diviem tūkstošiem gadu ļoti sarežģītos apstākļos, kad desmit viedie kabalisti nošķīrās no visiem alā un savstarpējā darbā, daloties ar materiāliem, iespaidiem, atklājumiem sarakstīja šo grāmatu, taču pabeidzot rakstīt to noslēpa.

Zoar Grāmatu atrada tikai pēc 10 – 11 gadsimtiem. Taču pa īstam tā atklājas tieši mūsdienās – vēl pēc 11 gadsimtiem.

Ar šīs grāmatas palīdzību cilvēce spēs iziet no sava noslēgtā, nožēlojamā, ierobežotā stāvokļa, kādā mēs pašlaik atrodamies, augstāko pasauļu izzināšanā – spēku un mūsu pasaules vadības sistēmas pasaulē. Mēs spēsim pacelties virs sevis no vadāmo līmeņa, vadītāju līmenī, tas ir, sapratnes līmenī, kas ir mūsu eksistence, tās programma un mērķis.

Zoar Grāmata vēsta ne tikai par mērķi un mūsu dzīves jēgu uz planētas Zeme, bet par visu eksistējošo, ne tikai par mūsu Saules sistēmu un pat galaktiku, bet par vispārēju Universa uzbūvi, pat to, kas ir virs mūsu Visuma, kurš radās tikai pirms 14 miljardiem gadu.

Zoar ļauj cilvēkam sevī attīstīt tādus maņu orgānus, kuri viņam palīdz redzēt augstāk par matēriju, enerģiju, informāciju, augstāk par visu to, ko mēs šodien spējam iztēloties.

Un tas nav misticisms un tā nav mūsdienu zinātne. Tā ir īpaša zinātne, kad cilvēks ar Zoar Grāmatas palīdzību gūst absolūti jaunas īpašības un ar to palīdzību sāk pētīt apkārtējo pasauli. Šī grāmata cilvēkam palīdz, pavada, izskaidro. Un viņš beidzot sāk saprast tās patieso jēgu. Lūk, kas ir Zoar Grāmata.

Šai grāmatai mūs jāaizved līdz absolūtai visa eksistējošā sapratnei un jāpalīdz nonākt mūžības, bezgalības, pilnības līmenī.

No sarunas par Zoar Grāmatu

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed