Kā nomierināt dabu, kura sacēlusies pret mums

Garīgais darbs spēj nest iedvesmu un baudu vēl pirms cilvēks nonāk līdz Radītāja atklāšanai, ja vien mēs viens otru ietekmējam ar mērķa diženumu un grupas svarīgumu. Un tas viss tās krīzes fonā, kuru mēs redzam pasaulē – izmisums un apmulsums, kas aptvēris cilvēci.

Ja iepriekš bija nosacīti mierīgi un veiksmīgi dzīves periodi, kad cilvēki varēja ceļot, izklaidēties, tad šodien visi atrodas bailēs par savu tagadni un nākotni, un jau ir pieraduši dzīvot zem šāda spiediena no dabas puses. Vulkānu izvirdumi, ekstremāls karstums vai aukstums, plūdi, zemestrīces, kari, epidēmijas – it kā visa daba būtu sacēlusies pret mums.

Savas dzīves septiņdesmit piecu gadu laikā šajā pasaulē es neatceros, ka cilvēki tik ļoti būtu uztraukušies par savu eksistenci, kā tas notiek pēdējās desmitgadēs.

Agrāk cilvēki baidījās no pasaules kara. Taču vēl nekad nebija tādi draudi no dabas katastrofu puses, kas ir vēl briesmīgāk par karu. Tāpēc, ka mēs neesam spējīgi to novērst ar mūsu ierastiem līdzekļiem, bet tikai, pateicoties savstarpējo attiecību izlabošanai. Taču cilvēce to pagaidām nesaprot.

Visas problēmas, par kurām mēs šodien dzirdam un kuras mūs drīz piemeklēs: vētras, karstuma un augstuma viļņi, zemestrīces – tas viss ir dabas reakcija.

Tagad kad cilvēce ir kļuvusi globāla un ietekmē Zemeslodi globālā mērogā, mūsu pienākums ir apvienoties, taču mēs to nedarām. Un ar šo apvienošanās trūkumu, kam ir jābūt starp mums, mēs ietekmējam dabu un Zemeslodi, kura atbilstoši tam reaģē.

Tāpēc ir laiks, beidzot saprast, ka tikai apvienošanās ceļā – arvien jaudīgākas un pilnīgākas, mēs spējam nomierināt dabu un sasniegt skaistu un brīnišķīgu dzīvi. Taču, ja nē, tad daba mūs mācīs ar sitieniem, kuri jau sākušies.

Tāpēc mēs vēlamies palīdzēt cilvēcei, izplatot labošanās metodiku un skaidrojot, kādas ir patiesās zāles pret visām katastrofām, iekļaujot epidēmiju un citas dabas kataklizmas. Tāpēc, ka viss nāk no dabas – Radītājs ir daba un viss nāk no Viņa. Un mūsu darbs ir to izskaidrot cilvēkiem.

No nodarbības, no grāmatas „Šamati” 20. raksta, 16.10.2021.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed