Glābšanas riņķis dzīves straumē

Nepieciešams desmitniekā izveidot tādu aizsardzību gluži kā drošības sietu, glābšanas riņķi vai drošības jostu, kas atbalstītu katru. Tad cilvēks justu, ka viņam vienmēr ir kur pieķerties, lai svešas vēlmes nenotriektu viņu no ceļa.

Grupā ir jābūt sajūtai, ka mēs kopā ejam uz vienu mērķi, pamatojoties uz drošu metodiku, tiecoties savstarpēji tuvoties un tuvoties ar Radītāju.

Galvenais neaizmirst, ka jebkura situācija nāk pa tiešo no augstākā spēka. To vienkārši ir nepieciešams atcerēties, lai nenovirzītos jebkādā stāvoklī. Ja es atceros, ka visu saņemu no Radītāja, tad esmu virzīts pareizā virzienā, no kurienes saņemu visas īpašības, lai stāvokli pārvērstu labā un virzošā.

Tāpēc, nepārtraukti jābūt sajūtā, ka „Nav neviena cita, izņemot Radītāju”. Tādējādi es sevi pareizi orientēju dzīves plūsmā, kas pārklāj ar vilni un noskalo visu pasauli.

Paskatieties, kāds sajukums un apmulsums šodien valda pasaulē. Neviens nezina, ko darīt ar epidēmiju, un kas būs tālāk ar pasauli. Taču, ja mēs saprotam, ka atrodamies augstākā spēka varā, kurš kontrolē visu šo sistēmu un ar vienu vēzienu spēj visu izmainīt, tad mums tikai nepieciešams izveidot saikni ar šo spēku, un no Tā iemācīties, kādēļ Viņš to visu dara. Tas mums visiem kopā palīdzēs sasniegt radīšanas mērķi.

No nodarbības, no nedēļas raksta „Šmot”, 10.01.2021.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: