Ir dzīve pēc nāves!

Koronavīrusa pandēmija izsauc vispārēju atslābumu visai cilvēcei: nogurums no mērķa, cerības, atalgojuma par pūlēm zaudējuma. Cilvēks zemapziņā jūt, ka nav dēļ kā dzīvot, un krīt apātijā, depresijā, grūtsirdībā. Visa pasaule it kā grimst miegā.

Iepriekš mēs visi spēlējām sacīkstes, cēlām un grāvām, nepārtraukti rosījāmies kā bērni. Taču šodien šīs spēles vairs nav iespējams turpināt un cilvēki nesaprot, ko darīt un kādēļ. Pastāv tik daudz ierobežojumu. Un tāpēc visus ietver apātija un bezcerība, nav spēka kustēties, nav enerģijas, nav mērķa.

Iespējams Radītājs ar to vēlas parādīt, ka nav jēgas dzīvot dēļ sevis kā mēs centāmies iepriekš? Un patiesībā tas bija pašapmāns, jo neviens nedzīvoja dēļ sevis, viņam tas tikai šķita. Taču, ja tagad no bezizejas mēs visi kopā sāksim domāt viens par otru, tad tādējādi mēs tajā viens otru atbalstīsim, un arī Radītājs mūs atbalstīs.

Tādējādi mēs redzēsim, ka ir dzīve pēc mūsu egoisma nāves! Cita mūžīga un pilnīga – brīnišķīga dzīve, spējīga mums dot piepildījumu, dzīves motivāciju un milzīgu enerģiju.

No rīta nodarbības, no grāmatas „Desmit Sefirot Mācība”, 25.10.2020.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: