Vai daba mums sāks palīdzēt?

Ja mēs nestrādāsim ar savu domu labošanu, tad vīrusi kļūs ar vien kaitīgāki un graujošāki, tāpēc ka attīstība turpinās. To nav iespējams apstādināt.

Dabas programmā ir mūs aizvest līdz izlabošanai, un, ja mēs uz to labprātīgi netiecamies, gaismas ceļā, tad nākas mūs pastums ciešanu veidā. Kabalisti brīdina, ja mēs neveiksim labošanos, tad varam nonākt līdz pasaules kodolkaram.

Taču ar to viss nebeigsies. Paies vēl vairāki tūkstoši gadu, un cilvēce pēc visiem šiem kodolsprādzieniem atdzims un no jauna sāks attīstīties: sēdēs ap ugunskuru un medīs mamutu…

Cerēsim, ka daba mums tik vienkārši neļaus sevi nogalināt ar kodolbumbām. Es ticu, ka cilvēcei izdosies apstāties un aizdomāties par izlabošanos. Jau visiem ir redzams, ka citas izejas nav, un paliek tikai pacelt rokas uz augšu. Un, ja mēs lūdzam palīdzību, tas nozīmē, ka mēs esam gatavi saņemt palīdzību virs egoistiskā prāta, un sākt ar to strādāt, kā ar vienīgo līdzekli.

Nāksies visus sadalīt desmitniekos un sākt apmācīt, kā labi vienam pret otru attiekties. Visai pasaulei ir jāapgūst integrālā izglītība, visos līmeņos – sākot no bērnudārza. Un tad mēs redzēsim, kā daba nekavējoties sāks mums palīdzēt. Saprotams, ka tad izzudīs visas slimības, tāpēc ka cilvēki tik ļoti satuvosies, ka savstarpējā saiknē sāks atklāt citu eksistences līmeni – nākamo pasauli.

Nākamā pasaule ir pasaule, kura būvēta uz savstarpējās atdeves, kuras iekšienē mēs atklājam Radītāju, kurš valda starp mums. Tā vietā, lai dzīvotu naida laukā, mēs dzīvosim mīlestības laukā. Un šī mīlestība ir Radītājs starp mums, nevis tā mīlestība, kā mēs to saprotam tagad. Cilvēce sāks pacelties citos eksistences līmeņos.

Tajā ir visu problēmu atrisinājums: gan koronavīrusa, gan ekonomiskās krīzes. Visa dzīve normalizēsies, un viss būs labi.

Nepieciešams sākt no savas personīgās attieksmes pret citiem, lai nevēlētu nevienam ļaunu. Arī tas nav vienkārši, jo kad atklājas mūsu daba mēs redzam, ka zemapziņā meklējam, kā viens otram kaitēt. Mēs gluži kā vaboles, kuras knosās un tikai meklē, kā viens otram iekost, iespert vai pat apēst.

Labas domas spēj neitralizēt visus vīrusus un nomierināt taifūnus, tāpēc ka doma atrodas spēka lauka pašā pamatā. Sacīts, ka „viss atrisināsies domās”. Taču no domas tas nolaižas daudz zemākos līmeņos, līdz nonāk līdz vīrusiem, kuri ir informācijas nesēji.

Ar savām domām mēs spējam iedarboties uz visu Visumu, uz visām pasaulēm. Taču, kad mūsu domas savstarpēji savienojas, tās nonāk līdz augstākajam spēkam, un mēs jūtam, ka iedarbinām visu dabu – bezgalīgi un neierobežoti. Mums līdz tam ir jānonāk, mums nenoslēpties no radīšanas mērķa.

No sarunas ar žurnālistiem, 15.10.2020.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: