Plaisas sirdī

Kāds ir korona vīrusa parādīšanās iemesls? Tādēļ, ka nav pareizas saiknes starp visiem radījuma elementiem visos līmeņos: nedzīvā, augu, dzīvnieciskajā, cilvēciskajā.

Tur, kur atbilstoši attīstības programmai, kas mūs virza uz galīgo labošanos, vajadzētu parādīties savienojumam, taču tā vēl līdz šim nav – no šo pārrāvumu vietām kā no plaisām sienās lien ārā vīrusi.

Vīrusi ir vēlme baudīt, kurai jau jābūt izlabotai, taču mēs to neizlabojām. Un tāpēc šie vīrusi lien ārā. Mēs cenšamies ar tiem cīnīties visos līmeņos, visās formās, taču realitātē mums tie ir jāārstē visaugstākajā līmenī, kur tie parādās, tas ir, cilvēciskajā līmenī.

Turklāt, lai gan koronavīruss kaitē mūsu veselībai, taču vēl sliktāk, ka tas mūs ved uz mūsu attālināšanos, slēdz darbavietas, bērnudārzus, skolas utt. Tajās vietās, kur vīruss izraisa negatīvu ietekmi uz cilvēcisko sabiedrību, mums ir nepieciešams veikt labošanu, pamatojoties uz mūsu pareizu apvienošanos.

Epidēmiju neapstādināsi ar to, ka visi uzvilks maskas, paslēpsies pa mājām, aizslēgs skolas, bērnudārzus, kinoteātrus – tas viss nav nepieciešams. Nepieciešams tikai veikt labošanu visaugstākajā līmenī, tas ir, cilvēku attiecībās. Sāksim labot sevi, veidojot pareizu saikni vienam ar otru un tādējādi mēs koronavīrusu padarīsim nekaitīgu. Sacīts: „Visus noziegumus (tas ir, visus vīrusus cilvēciskajā līmenī) pārklās mīlestība”.

Un tad mēs redzēsim, kā ar visspēcīgākā ieroča palīdzību mēs sākam savest kārtībā visu radījumu no augšas uz leju arvien vairāk un vairāk, līdz šie vīrusi izzudīs no zemākajiem līmeņiem: no cilvēku ķermeņiem, no dzīvniekiem – absolūti no visa. Šādam šodien ir jābūt mūsu ietekmes līmenim uz visām problēmām, kādas mums atklāj daba – visa labošanās tikai pamatojoties uz mūsu vienotību.

Ar savu apvienošanos, mēs aizšpaktelēsim visas spraugas, no kurām lien ārā vīrusi, šie mazie čūskulēni, un epidēmija apstāsies. Slimība dienu no dienas saasinās, taču zāles ir!

No nodarbības pēc Bāla Sulama raksta „Galvojums”, 31.08.2020.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: