Sievietes garīgā loma, 4. daļa

Vīrietis un sieviete garīgajā

Jautājums: Vai šīs pasaules sievietē spēj attīstīties gan saņemšana, gan atdeve? Vai sieviete būs harmoniska, ja mācēs saņemt atdeves dēļ?

Atbilde: Šajā pasaulē vīrieši un sievietes iedalās pēc ārējām bioloģiskām pazīmēm, taču garīgajā tam vispār nav nozīmes.

Garīgajā pasaulē katrā no mums, vai tas būtu šīs pasaules vīrietis vai sieviete, formējas dvēsele no vēlmes saņemt un nodoma atdot. Tāpēc jūs garīgi varat būt vīrišķā daļa, tas ir, atdodošā, taču jūsu vīrs, dzīves pavadonis – sievišķā daļa. Pēc tam, atkarībā no jūsu pūlēm un stāvokļiem, jūs varat apmainīties vietām. Tam nav nekāda sakara ar fizisko dzimumu.

Ja jūs kopā ar vīru vēlaties garīgi strādāt, jūs jau pārstāvat grupu. Grupa ir minimums divi cilvēki, var būt arī desmit, taču ne vairāk. Grupā katrs atdod un katrs saņem.

Tādēļ katrs spēlē saņēmēja lomu kā sieviete, ko dēvē par „sievišķo daļu” un arī dodošā lomu, ko dēvē par „vīrišķo daļu”. Un arī tam nav nekāda sakara ar viņu dzimumu. Tā ka tas viss ir ļoti nosacīti.

Mūsu pasaulē atšķirība starp vīrieti un sievieti ir stingri nofiksēts priekšstats, pamatojoties uz fiziskām pazīmēm. Taču garīgajā pasaulē vienā minūtē es spēju pārvērsties no vīrieša par sievieti un no sievietes par vīrieti. Viss atkarīgs tikai no tā, kādā mērā manī izpaužas egoisms un kādā mērā es spēju virs tā pacelties.

Es jums visām vēlu būt garīgiem vīriešiem, taču pasaulīgajā dzīvē palikt brīnišķīgām sievietēm.

Turpinājums sekos…

No nodarbības krievu valodā, 08.03.2020.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: