Koronavīrusa epidēmijas attīstības prognoze

Kādu prognozi var dot koronavīrusa epidēmijas attīstībai, vai tā izplatīsies tālāk pa pasauli vai to varēs apstādināt? Šeit ir vairāki aizsardzības līmeņi.

Vispirms tas ir atkarīgs no kabalas zinātnes izplatīšanas, no tā, ka cilvēki kaut tikai dzirdēs par līdzsvaru un harmoniju pasaulē, par pareizām saiknēm cilvēciskajā sabiedrībā, par to, ka daba mūs piespiež to darīt, tomēr mūsu neatbilstība dabas likumiem rada visus šos vīrusus. To nepieciešams izskaidrot un izplatīt ar visu sociālo tīklu palīdzību. Viss ir mūsu rokās.

Nevajag baidīties, ka tu esi niecīgs un no tevis nekas nav atkarīgs. Mūsu daļa ir izpildīt savu darbu, izskaidrojot, ka daba mūs virza uz savu mērķi un mums jāsāk atbilstoši tam rīkoties. Mēs nevarēsim atbrīvoties no koronavīrusa – ja ne šis, radīsies citi. Galējās izlabošanas laikmets – tas ir pastiprinātu triecienu laiks.

Kabala māca, ka vislabākās zāles pret vīrusu ir cilvēku savstarpējā apvienošanās. Taču cilvēce atrada citu, pretēju līdzekli pret epidēmiju: izolāciju, lai cits citu neaplipinātu. Šķiet, ka šeit ir pretruna, – tomēr nē: šādos apstākļos apvienošanās izpaužas izolācijā.

Šādā epidēmijā rūpes par citiem izpaužas kā atdalīšanās, izolācija. Mana mīlestība pret tuvāko parādās tajā, ka atdalos no citiem fiziski. Ar to es kļūstu viņiem tuvāks iekšēji, dvēseliski, jo pārdzīvoju par viņiem un tāpēc fiziski attālinos. Mana attālināšanās darbība tagad būs kā savienošanās.

No nodarbības, no raksta „Pasaule”, 05.03.2020.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: