Pote pret koronavīrusu

Koronavīruss izplatījies jau astoņdesmit valstīs un tas mums rāda, cik ļoti esam atkarīgi viens no otra. Mēs meklējam, kā šie vīrusi pāriet no viena uz otru caur lidmašīnām, fizisko kontaktu.

Taču patiesībā ne jau tā tie izplatās, bet caur mūsu domām. Mēs taču esam saistīti vienā laukā un, ja es domāju par tevi sliktu, tad ar savām domām pamodinu tevī domas, kuras tevī izsauc visdažādākās izpausmes un sekas.

Šī parādība ir zināma cilvēkiem, kuri nodarbojas ar starptautisko drošību. Kabalas zinātne skaidro, ka mūsu domas ir visiznīcinošākais spēks vai vislabākais no visiem dabas spēkiem. Taču diemžēl pagaidām mēs darbojamies tikai ar iznīcinošām domām.

Un tāpēc cīņā ar koronavīrusu mums nepalīdz nekādi preventīvie pasākumi un jaunu antibiotiku izgudrošana. Ja ne šis vīruss, tad parādīsies cits. Mums beidzot vajag saprast, ka jāārstē attiecības starp cilvēkiem. Ja mūsu attiecības un domas kļūs labas, tad nekāds vīruss neielauzīsies.

Slikta doma par citiem, atšķirtība ietērpjas cilvēka ķermenī un mums izpaužas kā slimība. Un šī ir slimība pašā augstākajā līmenī, no kuras mēs neesam spējīgi aizsargāties, jo mums nav varas pār domām. Mēs nezinām, kurš un par ko domā, un pat savas domas nevaram kontrolēt.

Un tādēļ šī ir liela problēma. Nepieciešams cilvēkam mācīt, kā valdīt pār savām domām, lai tās būtu labas visiem. Tikai šādi mēs spēsim uzvarēt visus vīrusus. Un šādai labošanai, mums nepieciešama kabalas zinātne, nav cita veida.

Tāpēc, ka cilvēka egoistiskā daba piespiež viņu domāt tikai pašam par sevi. Tāpēc nepieciešama īpaša zinātne, unikāla metodika, darbs grupā, lai cilvēku iemācītu domāt par citiem. Tas šķiet tik vienkārši, tomēr tas ir absolūti pretēji cilvēka dabai.

Sākot sevi labot, mēs ieraudzīsim, ka pasaule mainās attiecībā pret mums. Mēs sāksim just, ka ap mums ir īpašs spēks, kuru dēvē par „augstāko gaismu”, kura darbojas un visu pasauli organizē pašā labākajā veidā. Mēs ieejam šī spēka iekšienē un tajā dzīvojam, un tad mums nav bīstami nekādi koronavīrusi un citas slimības.

Ne tik sen mēs Telavivā rīkojām lielo starptautisku kabalas kongresu. Katru dienu bija bažas, ka Veselības ministrija aizliegs mums kongresā pulcēties.

Tāpēc, ka šī ir milzīga sanākšana – vairāk nekā pieci tūkstoši cilvēku lielā pilsētā, kuri sēž kopā, apkampjas, ēd pie viena galda, elpo vienu gaisu, trīs dienas atrodas vienās telpās. Viss gaiss piepildīts dažādiem vīrusiem, taču neviens ne ar ko nesaslima.

Viss tādēļ, ka ar savu apvienošanos mēs izveidojām poti, dezinfekciju – vispareizāko un efektīvāko. Tas cilvēcei var kalpot par piemēru, kā vienotības spēks attīra, piepilda un visu svētī.

Ar to, ka vēlamies savienoties vienā domā, viena mērķa vārdā, mēs radām spēka lauku, katrs ar savu domu. Doma – tas ir spēks. Savienojot visus mūsu spēkus, mēs radām spēka lauku, pašu augstāko no visiem pasaulē eksistējošiem laukiem, fiziskiem un bioloģiskiem.

Ja mēs šo lauku uzstādām virs sevis un vēlamies, lai tas mūs savienotu, visi vēlamies saistīties ar šo lauku un kļūt kā viens cilvēks ar vienu sirdi, visi kā biedri un brāļi, tad mums nekas nevar kaitēt.

Tā tas strādā, tāpēc ka cilvēka domai ir visaugstākā ietekme, kādu vien viņš var radīt. Un tādēļ tā iznīcina visus vīrusus, kas atrodas zem tās zemākos līmeņos: nedzīvajā, augu un dzīvnieciskajā. Šis lauks izstaro mīlestību un vienotību, kuras kopā veido globālu, pozitīvu, visus negatīvos faktorus iznīcinošu spēku.

Tādēļ nav jābaidās. Cilvēki var sevi aizsargāt, esot labā savienojumā ar mums, un tad viņi nepārtraukti saņems antivīrusu, kurš viņus sargās no slimībām. Vēlu jums visiem veselību!

No programmas „Pasaule. Koronavīrusa epidēmija”, 03.03.2020.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed