Dzīve pēc jaunā scenārija. 2.daļa.

Dzīve – tas ir scenārijs, kuru var pārrakstīt no jauna un sākt pārvaldīt savu dzīvi. Galu galā cilvēkam apnīk kino, kurā kāds ar varu viņu padarījis par galveno varoni. Tā ir sveša dzīve, taču es gribu dzīvot savu dzīvi.

Un te es saprotu, ka viss apkārt nav mans, es atrodos tūkstošiem spēku ietekmē no dažādiem avotiem, kuri ar mani spēlē it kā ar futbola bumbu, sperot un pārmetot no vienas vietas uz otru.

Kā apturēt šo filmu – lūk, kur jautājums. Man vajadzīgs spēks, kurš augstāks par aktieriem, kas spēlē ar mani manā dzīvē. Es gribu pacelties pāri savai eksistencei: darbam, ģimenei, mājai un pats plānot savu dzīvi. Tāpēc, ka mēs nezinām, kā pagriezīsies scenārijs nākamajā sekundē un kādas jaunas darbojošās personas tajā parādīsies.

Man nav zināms manas dzīves scenārijs. Tādēļ, lai to uzzinātu, nepieciešams pacelties pakāpienu augstāk virs sevis un uzzināt augstāko nodomu. Tad es sapratīšu, kā tajā spēlēt, dēļ kā un kāpēc, kāds ir šīs filmas mērķis.

Katrs vēlas saņemt labas sajūtas no dzīves, citādāk, kādēļ dzīve, jo tās beigas ir skaidras. Taču pagaidām dzīve nav beigusies, es vēlos to nodzīvot pēc labā scenārija. Tādēļ man nepieciešams saistīties ar tiem spēkiem, kuri vada manu dzīvi, un kabalas zinātne to māca.

Lai cik scenāriju es pēc savas vēlmes nepārrakstītu, man kļūs skaidrs, ka tas man nāk par ļaunu. Ja es patiesi vēlos sev uzrakstīt programmu nākotnei, tad man jāizstudē un jāuzzina, kas man ir vislabākais un kā izmainīt scenāriju uz labu. Kad es patiešām sapratīšu, kas ir labs, tad konstatēšu, ka man ir iespēja uzņemt šo filmu un tajā būt par galveno varoni un režisoru.

Tāpēc, ka parasti cilvēks nesaprot, kas viņam ir labs. Mēs redzam, ka spēki, kas vada mūsu dzīvi, ierauj mūs tādās briesmīgās filmās, kuras negribas skatīties. Taču mēs varam pārslēgt šo filmu uz citu, ja zinām, kas patiesībā ir jāgrib. Saņemot šīs zināšanas, mēs saņemsim iespēju izdarīt izmaiņas.

Visa cilvēka attīstība šajā dzīvē aicināta mūs aizvest pie sapratnes, kas patiešām mums ir labi. Un, tiklīdz mēs to sapratīsim, nekavējoties spēsim sākt tajā dzīvot. Tāpēc, ka labā filma jau ir gatava! Taču mēs nevēlamies, mēs no tās atsakāmies savas tuvredzības dēļ.

No 1167. sarunas par jauno dzīvi, 22.10.2019

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed