Vīrišķā un sievišķā sākotne, 12. daļa

Vīrieši un sievietes: pienākumi un iespējas

Jautājums: Vai ir kādas atšķirības sievietēm un vīriešiem attiecībā uz kabalas materiāliem, uz pirmavotiem? Ko drīkst vai nepieciešams lasīt sievietēm un ko vīriešiem?

Atbilde: Gan vieniem, gan otriem drīkst un nepieciešams lasīt absolūti visu. Vienkārši vīriešiem tas ir pienākums, turklāt katru dienu, bet sievietēm – atkarībā no brīvā laika.

Kas attiecas uz garīgo ceļu un Radītāja izzināšanu, vīrietim arī tas ir pienākums, sievietei – pēc vēlēšanās un pēc iespējām.

Jautājums: Vai ir kādi ierobežojumi attiecībā uz pirmavotiem?

AtbildeNē. Nekādā gadījumā. Nekādi.

Jautājums: Tātad var lasīt Zoar Grāmatu un Desmit Sefirotu Mācību?

Atbilde: Protams! Absolūti visu.

Jautājums: Darbs desmitniekos arī ir nepieciešams gan sievietēm, gan vīriešiem?

Atbilde: Jā. Taču sieviete ir brīva no tiem baušļiem, kuru izpildīšana saistīta ar laiku, tas nozīmē, viņai nav jāskrien trijos no rīta uz nodarbību. Ja viņai nepieciešams, ja to atļauj slodze darbā un mājās, viņa var klausīties nodarbību jebkurā laikā. Taču vīrietim – tas ir pienākums.

Jautājums: Un kas attiecas uz kabalas zinātnes izplatīšanu?

Atbilde: Jāizplata gan vīriešiem, gan sievietēm. Turklāt sievietēm ne mazāk, tāpēc ka tas ir saistīts ar viņas dzemdību funkciju, caur viņu pasaulē ienāk labošanās. Tāpēc viņa ar izplatīšanu ir saistīta pat vairāk nekā vīrieši.

Jautājums: Iekšējā analīze, iekšējais darbs, visdažādākās noskaidrošanas, jāveic gan vieniem, gan otriem?

Atbilde: Tas viss ir pienākums gan vieniem, gan otriem.

Tomēr sieviete to dara, pēc iespējas tajā laikā, kad viņa ir brīva, bet vīrietis – kā pienākumu noteiktos laikos, noteiktos apstākļos. Obligāti! Tas nozīmē, vīriešiem šeit ir noteikts laika grafiks, sievietēm – nē. Vīriešiem ir skaidras daudzuma un kvalitātes norādes, sievietēm – nē.

Turpinājums sekos…

No TV programmas „Kabalas pamati”, 31.12.2018.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed