Kabala un veselība, 7. daļa

Ārstam dotas tiesības ārstēt

Jautājums: Kad jūs bijāt blakus savam skolotājam Rabašam, jūs pastāvīgi nodarbojāties ar viņa veselību. Viņš bieži slimoja, tāpēc ka bija jau cienījamā vecumā. Kā viņš izturējās pret veselību?

Atbilde: Viņš ļoti rūpējās par veselību, un, kad viņu kaut kas satrauca, viņš uzreiz devās pie ārstiem.

Turklāt viņš uzskatīja, ka vajag apmeklēt nevis vienu, bet divus vienas un tās pašas nozares speciālistus. Ja viņu viedoklis nesakrita, tad viņš uzklausīja trešo, un no šiem trim divi izteica vienu ārstēšanas paņēmienu.

Jautājums: Daudzas teorijas saka: „Ārsts – tas ir ārsts. Taču vajag sevi kaut kā novest pie harmonijas pašam”. Kāpēc tieši uzreiz skriet pie ārsta?

Atbilde: Ja cilvēks jūtas slims, viņam jāgriežas pie ārsta, tāpēc ka runa ir par dzīvniecisko organismu, nevis par kaut kādām psiholoģiskām problēmām.

Dzīvnieciskajam organismam vajadzīgs līdzsvars, kuru mēs sasniedzam ar dažādu ārēju darbību palīdzību. Organismā tas var būt cukura vai olbaltumvielu palielināšana vai samazināšana, vai kaut kā vēl, kas skar uzturu.

Ļoti svarīga ir fizkultūra, sports, pareizs miegs utt. Taču, ja nē, tad nāksies ņemt ķīmiskas zāles, lai līdzsvarotu sirds ritmu un citus orgānus.

Jautājums: Tas nozīmē, kabalisti pieņem izteicienu: „Ārstam dotas tiesības ārstēt”?

Atbilde: Protams, pieņem. Tas principā nāk no kabalas.

Turpinājums sekos…

No TV programmas „Kabalas pamati”, 27.12.2018

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: