Visas pretenzijas pie Radītāja

Jautājums: Kopš divtūkstošā gada es eju uz augstākā mērķa sasniegšanu. Man bija skolotājs. Pašlaik mēs cenšamies no jauna atjaunināt mūsu saikni. Taču pa šo laiku ir bijuši ļoti daudzi kritumi. Vai tas bija skolotāja egoisms? Un vispār, kāpēc tā notiek?

Atbilde: Mēs mācāmies, ka visu nosaka Radītājs. Jūs, protams, varat tajā vainot jūsu skolotāju vai pat mani, vai biedrus – tam nav nozīmes. Jebkurā gadījumā viss, kas ar jums notiek, nāk no Radītāja caur kaut kādām personām vai darbībām.

Tāpēc nevajag īpaši domāt par to, kas jums rada problēmas. Tas ir Radītājs. Viņš šādi ar jums spēlējas, radot problēmas caur jums tuviem vai tāliem cilvēkiem, it kā labiem vai sliktiem. Viss kas notika, notika ar Viņa ļoti vērīgu un precīzu vadību.

Visas pretenzijas, nevis pie jūsu biedriem, nevis pie kāda vēl, bet tikai pie Viņa. Tiklīdz jūs šādi sāksiet attiekties pret dabu un sevi, jums nekavējoties radīsies cita attieksme pret pasauli, jūs sāksiet to saprast daudz dziļāk.

Jautājums: Vai tad drīkst izteikt pretenzijas Radītājam?

Atbilde: Tikai Viņam arī vajag izteikt pretenzijas. Kam vēl? Jūs varat uz Viņu dusmoties, dauzīt ar kājām, darīt visu, ko vēlaties, tikai nepameties Viņu! Viņš vēlas, lai jūs pie Viņa vērstos – gan ar labu, gan sliktu, nav svarīgi ar ko un kā. Galvenais – nepārtraukti vērsties pie Viņa. Lamājiet Viņu, tikai nepameties!

No nodarbības krievu valodā, 18.08.2019.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: