Garīgās attīstības sekunde

Jautājums: Garīgie stāvokļi mainās ļoti bieži. Vai tas nozīmē, ka kabalā laiks skrien ātrāk kā materiālajā pasaulē?

Atbilde: Protams. Ja cilvēks garīgi attīstītos tādā pat tempā kā materiālajā pasaulē, mums būtu jāevolucionē vēl miljoniem gadu. Un arī tad nezinu, vai tas vispār būtu iespējams.

Lieta tā, ka garīgajā solis milimetru uz priekšu aizvieto visu mūsu pasaules attīstību. Ja ņemt par piemēru miljons gadu augu attīstību mūsu pasaulē un vienu sekundi garīgās attīstības, tad garīgā attīstība tiks vērtēta augstāk, nekā miljons gadu pasaulīgās attīstības.

Proti, visa cilvēces vēsture ar visiem tās pārdzīvojumiem nav salīdzināma ar sekundi garīgās attīstības, tāpēc ka tā ir cita dimensija, cits spēks, kvalitatīvi kaut kas absolūti cits, it kā mēs salīdzinātu rāpojošu kāpuru ar raķeti, kura paceļas gaisā.

Jautājums: Ko ietver garīgās attīstības programma?

Atbilde: Garīgās attīstības programma sastāv no tā, lai cilvēku aizvestu līdz līdzībai ar Radītāju, tas ir, paceltu cilvēku no absolūtas sevis piepildīšanas īpašības uz absolūtu citu cilvēku piepildīšanu, izņemot sevi.

Cilvēks to nesaprot iekams neatrod kabalu un nesāk to nopietni studēt. Iesākumā cilvēkam laiks kustās ļoti lēni, taču jo tuvāk garīgajam, jo tiešām vairāk paātrinās pacēlums pa eksponenti. Viņš arvien vairāk jūt šo laika paātrinājumu, un tad sāk saprast, ka patiesībā tas nav laiks, bet gan viņā notiekošās kvalitatīvās izmaiņas.

No nodarbības krievu valodā, 20.01.2019.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: