Izmainīt savas dzīves karti

Jautājums: Vai kabala var izmainīt manas dzīves karti, ja tā ir ierakstīta pat zvaigznēs?

Atbilde: Mūsu dzīve katram ir ļoti precīzi uzrakstīta. Ja ņemt mūsu ceļa sākotnējo un beigu punktus, tad grozi, kā gribi, katrai dvēselei ir jāiziet visi šie etapi un jāsasniedz savs nozīmētais beigu punkts, absolūtu tā realizāciju.

Viss ir atkarīgs no tā, kādā veidā tu savu ceļu noiesi: ātri vai lēni, krītot un rāpjoties, vai gluži pretēji lidosi no viena punkta uz otru. Ļoti liela nozīme ir tam, vai tu būsi nopietnās ciešanās – mīnusā vai būsi plusā.

Tomēr galapunkts katram no mums jau ir noteikts. Tāpēc viss, ko sniedz kabalas zinātne ir paredzēts tam, lai tu nepalēninātu savu laiku.

Pieņemsim dvēsele iziet no punkta „A” uz punktu „B”. Tu vari apstāties, piemēram, punktā „p” un nonākt punktā „t” pēc vairākām dzīvēm, caur milzīgām ciešanām. Taču vari to darīt ātri, gluži kā lidojot. Tādā veidā mēs nosakām, kā tiecamies uz priekšu pa laika skalu pēc lieluma un kvalitātes. Tas ir atkarīgs no mums. To tad arī sniedz kabala.

Kabalas zinātne mums ļauj redzēt visu perspektīvu, aptuveni iztēloties to galīgo mērķi, lūdz kuram mums ir jānonāk.

Praktiski katrs ceļa nogrieznis ir galīgā mērķa sasniegšana, tikai arvien lielākā un lielākā mērogā: nefeš, ruah, nešama, haja, jehida vai 125 līmeņu pakāpeniska dvēseles attīstība.

Attīstot dvēseli, mēs sākam just, kā izzinām, paplašinām dabu, tajā iekļaujoties, sākot to redzēt, saprast.

Tā ir kā milzīga simfonija, kura mūs vilina, ļaujot būt tās integrālam dalībniekam. Šīs dižās harmonijas izzināšana, kad katra daļiņa, miljardiem stāvokļos, saaužas ar visām citām daļiņām ideālā atbilstībā – arī ir vislielākā bauda.

Jautājums: Mēs ejam taisni, vai jebkurā gadījumā eksistē sinusoīda?

Atbilde: Sinusoīda eksistē, kā sacīts: „Nav taisnā pasaulē, kurš nekluptu”. Taču lieta tā, lai klūpot nekavējoties iztaisnotos, ātri noietu ceļu, lai pat mūsu kļūdas virzītu meklēt, proti, iedvesmojot cilvēku turpmākai virzībai uz priekšu.

No nodarbības krievu valodā, 30.12.2018.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: