Kāpēc atdeves īpašību iespējams gūt tikai grupā?

Jautājums: Kāpēc šajā pasaulē mēs spējams iekšēji strādāt tikai grupā, jo attieksme pret šīs pasaules cilvēkiem arī nav izlabota?

Atbilde: Garīgā pasaule ir atdeves īpašība, atdeves darbība no sevis, no sava egoisma. Ja jūs neatrodaties grupā un savstarpējā saiknē neizstrādājat sevī šo īpašību, tad nespējat atdot.

Izņemot grupu jums vēl ir jābūt saistītiem ar augstāko gaismu, kura jums sniegs šādu iespēju. Tāpēc patiešām nopietni jāstrādā ar sevi, un šeit jūs saduraties ar ļoti smagiem stāvokļiem, kad jums to negribas.

Saprotams jūs varat nodarboties tikai ar kabalas studēšanu bez praktiskā pielietojuma. Tas arī jums pasaulē daudz ko izskaidros, sniegs noteiktu mierinājumu, patstāvību, daudz pareizāku reakciju uz dzīves notikumiem. Jūs daudz ko uzzināsiet, pat nesasniedzot augstāko gaismu. Jums būs interesanti dzīvot.

Taču, ja jūs patiešām vēlaties kļūt aktīvs augstākās pasaules sistēmas dalībnieks, jums obligāti nepieciešams atrasties starp biedriem un censties visiem spēkiem sasniegt atdeves īpašību.

No nodarbības krievu valodā, 25.11.2018.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: