Uzdāvini sevi biedriem

Garīgās kli radīšana tiek veikta, pateicoties tam, ka tuvojamies biedriem. Taču šāda satuvināšanās ir iespējama tikai sevis anulēšanas ceļā, pieņemot no viņiem to, kam es nepiekrītu. Es iekļaujos grupā, sevi anulējot par labu grupai, tā vietā, lai pārliecinātu grupu pieņemt manu viedokli. No tā sastāv viss darbs.

Ja es patiešām vēlos tuvoties grupas centram, kur no manis slēpjas Radītājs, tad man ir jāmeklē grūtības un problēmas, kuras spēšu pārvarēt, lai savienotos ar biedriem. Mana dāvana grupai ir mana sirsnīga un dvēseliska dalība, ar ticību kas augstāka par zināšanām.

Neskatoties uz to, ka es nepiekrītu, es pievienojos biedriem. Un tad es redzu, ka viss jau iepriekš ir gatavs un vairs neviens nav jālabo, izņemot mani. Visi jau iekļaujas kopīgajā dvēselē un tikai man, Malhut ir sevi jāizlabo attiecībā uz viņiem. Tad es atklāšu kopīgās dvēseles uzbūvi ar tās piepildījumu, Radītāju, kurš atrodas tās iekšienē.

Tas viss, pateicoties tam, ka es sevi laboju pretēji savai vēlmei, dodu dāvanas biedriem vai grupai ar to, ka anulēju sevi un pievienojos viņiem. Es to nevēlos, un šī nevēlēšanās manī paliek kā mana egoisma (avijuta) dziļums, taču es to daru virs vēlmes, pretēji egoismam un tādējādi veidoju ierobežojumu, ekrānu un iekļauju savu Malhut pirmajās deviņās sefirot.

Deviņas pirmās sefirot ir biedru īpašības, kuras man ir dotas darbam un sevis anulēšanai, lai es ierobežotu savu egoismu un būtu gatavs atdot, palīdzēt, atbalstīt viņus it visā. Rezultātā es atklāju, ka visi ir izlaboti un ir Radītāja iemiesojums, kurš man šo visu ir izveidojis, lai man palīdzētu sevī attīstīt mīlestību un atklāt Viņu.

No rīta nodarbības, 15.10.2018.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: