Pēc augstākā scenārija

Jautājums: Labs scenārists vienmēr zina, kurp viņš vēlas novest filmu. Viņš jau iepriekš veido pamatainu. Viņš var iepīt daudzas dramatiskās situācijas, taču precīzi zina, kurp virzās.

Vai tieši tāpat ir arī kabalistam? Vai viņš precīzi zina mērķi un spēj ietekmēt visu „scenāriju”, lai viņš attīstītos daudz mierīgākā ceļā?

Atbilde: Es nedomāju, ka kabalists spēj šādi visu ietekmēt, tāpēc ka viņš nepārvalda visu sistēmu, tā neatrodas viņa pārziņā. Tomēr viņš cenšas to ievirzīt pareizā virzienā.

Jautājums: Taču pamataina jau eksistē?

Atbilde: Pamataina ir iestatīta jau sākotnēji – tā ir absolūta visu individuālo dvēseļu apvienošanās vienā vienotā tīklā.

Jautājums: Precīzi to pārzinot, es spēju attaisnot praktiski visu notiekošo atkarībā no līmeņa, kurā es atrodos?

Atbilde: Nē, attaisnot tu to nevari, tāpēc ka vēlies, lai tas viss virzītos pareizi. Kabalista uzdevums ir, lai katrs solis būtu labs un optimāls.

Replika: Labs scenārists ir nevis tas, kurš pareizi regulē kustību, bet regulē tā, lai viena mašīna sadurtos ar otru.

Atbilde: Pie Radītāja tas ir tieši šādi: Viņš mums liks savstarpēji sadurties, ja mēs cilvēki nesāksim laicīgi visu izlīdzināt. Tāpēc, ka tikai no sadursmēm, no ciešanām iespējams saprast savu pretējo, labo stāvokli, kad tu savienojies ar citiem. Tāpēc sāc to darīt jau iepriekš un tādējādi novērsīsi visas sadursmes. Tiekšanās uz mērķi ved pie virzības sakārtošanas.

No nodarbības krievu valodā, 03.06.2018.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Nākamā ziņa: