Prieks pareizas virzības rādītājs

Nepieciešamība pēc Radītāja palīdzības atklājas tieši desmitniekā. Mums ir darīšana tikai ar vienu augstāko spēku, izņemot, kuru nekā cita nav. Tādēļ, lai mūs izaudzinātu, Radītājs rada ļaunuma sākotni un Toru, kā līdzekli tā labošanai, un aicina mūs izmantot šos divus spēkus – vienu pret otru, lai paceltos un sasniegtu Viņa līmeni.

Ja mēs pavērosim, kā tas darbojas, tad nepārtraukti būsim priecīgi un labā noskaņojumā. Tāpēc, ka nepaiet ne mirklis bez tā, ka mēs nesaņemam iespēju vai nu pateikties Radītājam, vai lūgt palīdzību, un pa vienu vai otru ceļu, caur pateicību vai lūgumu saistīties ar augstāko spēku, izņemot, kuru nekā cita nav.

Un tad mēs būsim tādi kā Viņš, tāpēc ka, saliedējoties ar pilnību, pats kļūsti pilnīgs. Lūk, to mums jācenšas īstenot: no mūsu viszemākā stāvokļa pacelties līdz Radītāja augstumam. Un to iespējams realizēt caur desmitnieku, kurš mūs pareizi ievirza, domās atbalsta, un palīdz noformulēt lūgumu un pateicību augstākajam spēkam.

Caur desmitnieku mēs nonākam pie Radītāja, tāpēc ka no desmitnieka saņemam pareizu ievirzi un spējam virzīties uz priekšu.

Reizēm desmitnieks nonāk kopīgā grūtsirdībā un tad nepieciešams vēl vairāk priecāties. Ja mēs jūtam, ka piederam vienai sistēmai, mums ir iespēja viens otram palīdzēt. Tādā gadījumā mēs spējam sasniegt īpašu, praktisku, nozīmīgu virzību uz priekšu.

Viss ir atkarīgs tikai no tā, kā mēs uztveram mums dotās iespējas, un pārvaram visas Radītāja sūtītās trauksmes un šaubas, caur savstarpēju galvojumu un apvienošanos pārvēršot savas bailes pārliecinātības un prieka sajūtā.

No tā sastāv darbs. Taču panākumu rādītājs ir ļoti vienkāršs: ja es esmu apmierināts ar to, kas katru mirkli ir man un manam desmitniekam, tas nozīmē, ka es atrodos seju pret seju ar Radītāju un virzos pie Viņa.

Radītājs atklājas kā desmitnieka spēks. Nepieciešams sevi noskaņot uz to, lai sāktu atklāt, ka visas darbības un notikumi, kas notiek ar katru no mums un ar visiem kopā, nāk tikai no Radītāja, ar mērķi mūs piesaistīt Viņam.

No nodarbības sagatavošanās kongresam, 26.04.2018.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: