Kongress – vienmēr gluži kā pirmoreiz

Kongress vienmēr ir gluži kā pirmoreiz, tāpēc ka cilvēks, kurš stājas uz garīgā ceļa un sāk veikt sevī iekšējas izmaiņas, katru dienu ir kā jauns. Tāpēc arī tie, kuri atbraukuši uz kongresu pirmoreiz un studenti ar daudzu gadu pieredzi jutīsies vienādi, it kā pirmoreiz nokļuvuši kongresā.

Kabalas kongress ir gluži, kā piedzimt no jauna. Cilvēks iekļaujas jaunā vienotībā, un tas ir jauns garīgs pakāpiens, kur mēs ikreiz gaidām, ka atklāsim jaunu stāvokli, jaunu pasauli. Tāpēc cilvēki, kuri ir piedalījušies jau daudzos kongresos, visā notiekošajā var sajust vēl lielāku jaunumu, nekā iesācēji, kuri atbraukuši uz savu pirmo kongresu.

Radītājs radīja vēlmi baudīt un to sašķēla daudzās daļās, ko dēvē par pirmā cilvēka grēkā krišanu. Taču tagad mums ir nepieciešams šīs daļas savākt kopā, tas ir, labot dvēseli. Atbilstoši tam kādā mērā mēs atjaunojam mūsu saiknes, savācot sašķeltās lauskas gluži kā puzli, jo spēcīgāk tās iekšienē jūtam augstāko spēku.

Kongresi, kur pulcējas daudz cilvēku, ir īpaša iespēja sasniegt šādu apvienošanos. Ja to pareizi izmanto, iespējams saņemt milzīgu garīgo ieguvumu, kas daudzreiz pārsniedz patērētās pūles.

Nepieciešams tikai sagatavoties, lai apvienotos. Ja cilvēks ir gatavs iekļauties kopīgā vienotībā, būt kopā ar visiem, pacelties virs sevis un vēlēties just nevis sevi, bet citus, tad viņos sajutīs garīgo stāvokli, garīgo pasauli, augstāko spēku. Pacentīsimies kongresa laikā veikt šādas pūles.

Kongresam piemīt tāds spēks, ka cilvēks, kurš sācis studēt tikai pirms dažiem mēnešiem, var saņemt ierosmi un sajust garīgos stāvokļus pat ātrāk nekā pieredzējis students. Sacīts, ka „ne jau gudrais mācās”, taču viss ir atkarīgs no cilvēka vēlmes. Pacentīsimies kongresā sasniegt pareizu vēlmi.

No nodarbības sagatavošanās kongresam, 26.04.2018.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: