Iespēja izvēlēties likteni, 4. daļa

Jautājums: Ja visa cilvēka dzīve, no sākuma līdz galam, ir absolūti ieprogrammēta, tad kāpēc katru mirkli viņam tiek dota sajūta, ka cilvēks pats izvēlas savu nākamo soli: ar ko precēties, kur dzīvot, ko darīt?

Atbilde: Citādāk cilvēks nespētu izdzīvot, viņš sevi nonāvētu, ja zinātu, ka dzīvo kā dzīvnieks, kuru nepārtraukti vada. Kas tad viņam dzīvē atliktu, tikai meklēt kādā veidā patīkamāk pavadīt katru mirkli un mazāk ciest? Kāda jēga no tādas dzīves un kam tas ir nepieciešams?

Jautājums: Sanāk, ka no manis speciāli slēpj, ka mana dzīve, visās tās detaļās, ir absolūti izplānota, lai es būtu ieinteresēts turpināt eksistēt, it kā es pats kaut ko izvēlos. Taču patiesībā, no manis nekas nav atkarīgs. Vai dzīvniekiem ir šādas sajūtas?

Atbilde: Nē. Dzīvnieki nejautājot, instinktīvi pilda dabas pavēles, gluži kā bioloģiska mašīna. Taču cilvēks spēj jautāt: „Kādēļ es dzīvoju? Kāpēc šādi eksistēju? Vai es spēju izmainīt savu likteni vai nē?”

Tas ir cilvēka sākums, kas viņu atdala no dzīvnieka. Viņš sāk pacelties virs savas dzīvnieciskās eksistences uz daudz augstāku pakāpienu. Cilvēks vairs nevēlas dzīvot, lai piepildītu savas vajadzības kā dzīvnieks, bet meklē daudz augstāku mērķi.

Jautājums: Ko nozīmē kļūt par programmas pozitīvu elementu, saņemot iespēju ietekmēt savu likteni?

Atbilde: Mums ir atļauts iekļauties dzīves programmā, tikai ar nosacījumu, ka mēs tai pievienosim pozitīvo spēku, tas ir, pacelsim šo programmu no dzīvnieciskā līmeņa uz cilvēcisko, veicot „upgrade”. Ja es savu dzīvi izmantoju, lai pozitīvi ietekmētu mūs vadošo vispārējo programmu, kuru dēvē par „augstāko spēku”, tad es saņemu iespēju to darīt.

Tad es pozitīvi ietekmēju gan savu, gan visu citu likteni un visu programmu kopumā. Es varu izmainīt dzīves filmu un kļūstu par augstākā spēka partneri, kurš visu šo programmu vada.

No 886. sarunas par jauno dzīvi, 25.07.2017.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Nākamā ziņa: