Vienīgais skolotājs

Mūsu pasaulē ir tikai viens skolotājs, instruktors un ravs, – tas ir Radītājs. Neviena cita nav! Radītājs vai augstākais pozitīvais spēks visu vada un rada attiecībā pret negatīvo egoistisko spēku.

Taču visi citi ir šī procesa dalībnieki, lai arī kādus amatus viņi neieņemtu. Viņi tiek šķiroti tikai pēc piederības šim Skolotājam, kurš vairāk Viņu saprot un pieturās Viņa novilktajai līnijai vai otrādi. Tikai tas atspoguļo viņu stāvokli un norāda uz viņu līmeni.

Es sevi dēvēju par instruktoru, tāpēc ka cenšos cilvēkiem paskaidrot kādā viedā es saprotu savu garīgo skolotāju un kā es saprotu Skolotāju – Radītāju. Es apmācu cilvēkus, kādā veidā atrast ceļu pie augstākā spēka.

Un es uzskatu, ka mūsu pasaulē jebkuram cilvēkam nav citas misijas, izņemot šo, tāpēc ka pats galvenais ir saprast kādā veidā tu saisties ar Radītāju, jo Viņš visu vada.

Saistīties ar Radītāju iespējams tikai caur grupu, desmitnieku – lielā saiknē, lielā savstarpējā sapratnē, sevi saliedējot ar citiem un iekšēji visus piesaistot sev, absorbējot viņus visus sevī.

Tas arī ir tas ceļš pa kuru nepieciešams iet. Un tad jūs atradīsiet gan skolotāju, gan instruktoru, gan draugu, gan ravu vienā personā.

No nodarbības krievu valodā, 07.08.2016.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed