Marksa prognozes sāk piepildīties, 9. daļa

Tuvākajā nākotnē visā pasaulē bezdarbnieku skaits sastādīs 80% no visiem iedzīvotājiem. Tāpēc, lai viņus nedaudz nomierinātu, nenovedot šo kritisko situāciju līdz jaunam pasaules karam, nepieciešams: pirmkārt viņus nodrošināt ar iztikas minimumu, ko jebkādā gadījumā nāksies darīt.

Otrkārt, sniegt viņiem integrālo izglītību, lai sēž un mācās apvienoties. Pasaulei šodien vairāk nekas cits nav nepieciešams. Tādā veidā viņi pacelsies augšup, līdz sasniegs garīgo līmeni un materiālās sajūtas vispār sāks izzust.

Jautājums: Tomēr vai izmaiņām ir jānāk no augšas, elite taču nevēlēsies to dzirdēt?

Atbilde: Augša šajās izmaiņās būs ieinteresēta, viņus piespiedīs bailes, ka var sākties nekārtības. Tāpēc, ka amerikāņu bezdarbniekam mājās glabājas divi, trīs ieroči. Un rīt viņi var celties ar pretenzijām. Tāpēc elite ir ļoti ieinteresēta tajā, lai organizētu integrālās izglītības sistēmu un nodrošinātu iztikas minimumu visiem bijušajiem Amerikas smagās rūpniecības strādniekiem un citiem iedzīvotājiem.

Egoistiskā degviela ir pilnībā izdegusi. Pasaule ir pārstājusi no dzīves saņemt egoistiskas baudas un meklē jaunas iespējas. Rezultātā tas viss mūs jebkurā gadījumā novedīs pie integrālās izglītības nepieciešamības.

Integrālās izglītības izplatīšana ir visprecīzākā kabalas zinātnes „neto” realizācija pēdējā paaudzē. Nav cita darba, kurš būtu precīzāk virzīts uz radīšanas mērķi un Augstāko spēku kā šis.

Visas abstraktās teorijas nav nekas, salīdzinot ar šādu praktisku darbu: masveidā organizēt cilvēkus, lai viņi kaut nedaudz apvienotos un sāktu savā starpā atklāt pozitīvo spēku. Tas veicinās milzīgas pozitīvas pārmaiņas un ne tikai vienkārši cilvēciskajā sabiedrībā, bet augstākajā sistēmā, kas ietekmē visu pasauli.

No sarunas par tēmu „Par aktuālu stāvokli pasaulē”, 02.12.2016.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Nākamā ziņa: