Marksa prognozes sāk piepildīties, 8. daļa

Bagātajai elitei ir vērts saprast, ka tā sev gatavo spridzekli kā minimums no puses iedzīvotāju un dienu no dienas sprādzienbīstamo skaits pieaug. Spridzeklis ir bezdarbnieki, kuri novesti izmisumā.

Tie jums nav studenti, kuri, atbalstot Hilariju Klintoni, iziet lielās pilsētās taisīt kumēdiņus. Runa ir par nopietniem pilsoņiem, par ģimenes tēviem.

Elite būtībā sēž uz detonatora, tāpēc ka bezdarbniekiem vairs nav ko zaudēt. Viņi klusē līdz noteiktam brīdim, taču kaut kādā mirklī viņi eksplodēs. Pagaidām viss notiek vēlēšanu ceļā: starp Trampu un Klintoni. Taču rīt viss var mainīties, jo katram mājās ir pa diviem, trim ieročiem.

Cilvēks, kurš zaudējis jebkādas cerības uz normālu dzīvi sev un saviem bērniem ir ļoti bīstams. Tāpēc es ļoti iesaku šajos cilvēkos kaut nedaudz ieguldīt, lai padarītu viņus par labvēlīgiem pilsoņiem un iemācītu apvienoties. Tas maksās daudz lētāk, nekā apspiest nemierus un ieviest kārtību.

Jāsaprot, ka puse valsts nepiekrīt turpināt pa vecam un viņus kaut kādā veidā nepieciešams nomierināt. To iespējams paveikt ar integrālās izglītības palīdzību par nedaudziem miljoniem dolāru, kas ir pavisam maz, salīdzinot ar tiem izdevumiem, kuri būs nepieciešami sacelšanās gadījumā.

Šodien nākas tērēt naudu policijai, slepenajiem aģentiem, taču tad neko nevajadzēs. Mēs iegūsim labvēlīgus, mierīgus, klusus iedzīvotājus, kuri neapdraud mūsu rītdienas dzīvi un ļauj mierīgi dzīvot savā valstī.

Šī izglītība būs kā nomierinošas zāles, jo citādāk mēs ar viņiem neko nespēsim iesākt. Nav iespējams viņiem nodrošināt darbavietas. Katru dienu bezdarbnieku skaits tikai palielināsies. Un ko darīs elite?

Šodien cilvēki balso par Trampu, taču rīt viņi var rīkoties daudz asāk. Patiesībā var atdzimt kukluksklans un sarīkot šausmīgas nekārtības, sākt visus pēc kārtas dedzināt.

Tāpēc es piedāvāju integrālo izglītību – labvēlīgu ceļu, kurš gandrīz neko nemaksās. Tam ir jākļūst par sabiedrības zemāko, vājāko slāņu nacionālo atveseļotāju. Es neaicinu viņus uz revolūciju un ieviest komunismu, likvidējot augstākos slāņus. Nepieciešams kaut kādā veidā nomierināt bezdarbniekus, kuri palikuši bez darba, pateicoties tehnoloģiju revolūcijai.

Un tas notiek visās valstīs, pat neattīstītajās. Šodien darbaspēks vairs nekur netiek pieprasīts. Ko darīt ar darba roku pārpalikumu? Šie cilvēki valstij ir smaga nasta un nopietns drauds. Viņus ir nepieciešams uzturēt cilvēciskā līmenī, lai viņi paliktu cilvēki. Citādāk visa Amerika piepildīsies ar pamestām spoku pilsētām, kurām ir bail tuvoties.

Kas balsoja par Trampu? Bijušie strādnieki, Amerikas smagās rūpniecības darbinieki, kuri palikuši bez darba. Taču, ko Tramps viņiem spēj dot? Neko, no visiem viņa plāniem, protams, nekas neizdosies. Kādas fabrikas viņš var pārcelt atpakaļ uz ASV – nekādas. Tas nozīmē, ka viņš radīs fiktīvas darbavietas, lai vienkārši cilvēkus ar kaut ko nodarbinātu: ražot un izsviest?

Šodien jau ir daudz uzņēmumu, kuri strādā pēc šāda principa. Milzīgas noliktava piepildītas ar produkciju, kuru nav kur likt. Mūsu pasaule ir pieņēmusi absolūti izkropļotas formas. Tāpēc vai nav labāk nomierināt cilvēkus un dot viņiem integrālo izglītību, lai būtu apmierināti ar savu dzīvi.

Turpinājums sekos…

No sarunas par tēmu „Par aktuālu stāvokli pasaulē”, 02.12.2016.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed