Marksa prognozes sāk piepildīties, 5. daļa

Mūsu pasaulē baudu gūst tikai neliela tās daļa, tā dēvētā elite, taču visi citi kļūs arvien nabadzīgāki. Un arī šī nelielā daļa saprot, ka sēž uz vulkāna krātera, kurš gatavs eksplodēt. Taču būtībā, kādu baudu viņi saņem?

Tāpēc, ka laimi nevar nopirkt par dolāriem un apēst vairāk kā spēj ietilpt tavā vēderā. Visa elites bauda ir tajā, ka viņi ir augstāk par citiem un var viņus izmantot. Egoismam tas ir patīkami.

Pareizs risinājums ir dot cilvēkam īstu baudu, lai viņš nejustu bailes un konkurenci kā pašlaik. Tieši turp dabas programma mūs virza.

Mēs naivi domājam, ka cilvēks ir gudrāks par dabu, īstenībā daba ir gudrāka par mums, tāpēc ka tā mūs ir radījusi. Dabā ir visas mūsu saknes un avoti un tāpēc ir vērts noskaidrot, ko daba ar mums dara un ko no mums vēlas. Kabalas zinātne mūsdienās atklājas, lai palīdzētu cilvēcei saprast procesu, kuru mūsu pasaule pārdzīvo.

Pasaules evolūcija virzās uz priekšu, pateicoties tam, ka attīstās egoisms, vēlme gūt baudu. Vēlme, kas visu virzīja sevi ir izsmēlusi, pārvērtusies par pārgatavojušos augli, kurš sācis pūt. Cilvēcei ir jāpāriet uz nākamo stāvokli.

Pāreja no šī stāvokļa uz nākamo iespējama kodolkara un briesmīgu ciešanu ceļā, kas cilvēku piespiedīs kļūt gudrākam un piekrist dabas programmai. Šādā karā izdzīvos tikai neliela saujiņa cilvēku, kuri rezultātā spēs apzināties, ka jāiet pa jaunu ceļu.

Taču mums jau šodien, redzot iepriekš topošo stāvokli, ir iespēja nonākt pie tāda paša lēmuma. Tad pasaule savā attīstībā ies labu ceļu. Tāpēc bezdarbniekiem ir nepieciešams sākt veidot integrālās izglītības sistēmu, kura kļūs par fabriku, kas ražos cilvēcisko attiecību pozitīvo spēku.

Pateicoties tam, ka cilvēki sēdēs un mācīsies, kā būt kopā, viņi pacelsies, iekšēji attīstīsies, veidos savstarpējās saiknes un tādā veidā ģenerēs pozitīvo spēku.

Tas kļūs par šīs fabrikas produkciju pat tādā mērā, ka varēs izmērīt, cik pozitīvā spēka ir saražots, gluži kā elektrostacijā. Ja šāda izglītības sistēma Amerikā tiks realizēta, tad tā ietekmēs gan Amerikas stāvokli, gan visu pasauli.

Katra cilvēku grupa, katrs „desmitnieks” strādās kā labā spēka ģenerators, kas sabalansēs negatīvo spēku un ļaus visai pasaulei eksistēt līdzsvarā.

Tas kļūs par obligātu bezdarbnieku darbu, citādāk viņi nesaņems pabalstu. Viņi tur ies katru dienu kā uz darbu un mācīsies savstarpēji veidot pozitīvo spēku – produktu, kura deficīts ir visā pasaulē. Dabā ir divi spēki: pozitīvais un negatīvais. Un pateicoties šai integrālai ražotnei pozitīvais spēks cilvēciskajā sabiedrībā sāks strādāt.

Turpinājums sekos…

No sarunas par tēmu „Par aktuālu stāvokli pasaulē”, 02.12.2016.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: